Kiekkotähti Siim Liivik ei kesällä laiskottele - kovaa treeniä ja kesätöitä

16.06.2014 10:15 - Reija Saarinen

Siim Liivikin kesään kuuuluu rankkaa treeniä sekä rentoa chillailua.

Espoon Bluesin riveissä kiekkoilevan Siim Liivikin kesä koostuu suurelta osin kovasta treenistä, joka toki vaatii seurakseen myös rentoa chillaamista. Vaikka ammattiurheilija voikin ottaa kesällä hieman rennommin, ei täysin ranttaliksi voi kuitenkaan heittää.

- Vaikka jääkiekkoilija voikin kesällä herkutella hieman enemmän, niin ei sitä kuitenkaan voi koko aikaa grillailla ja juoda olutta. Sillä kesällä treenataan kovaa ja rakennetaan sitä peruskuntoa kautta varten, ei se ole lomailua, vaikka moni niin luuleekin, mies naurahtaa.

Treenailun ohessa mies aikoo viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, sillä kauden aikana siihen jää ikävä kyllä liian vähän aikaa. Tämän lisäksi mies nähdään kesätöissä.

- Kavereiden kanssa vitsaillaan, että minulla olen kesäduunissa, sillä tarkoituksena on olla välillä mukana JVG:n keikkabussissa. Muutamilla festareilla olen siis poikien mukana, Märkä-Simonakin tunnettu mies toteaa.

Miten sitten artistin ja huippu-urheilijan elämät eroavat toisistaan?

- Niissä on yllättävän paljon samaa. Molemmissa on paineita, odotuksia sekä yleisöä. Mutta ehkä artistin hommassa kiehtoo se vapaus, mikä siihen liittyy.

Siim saapui grillaamaan kesäisiä herkkuja yhdessä Radio Cityn iltapäiväjuontaja Juha Valvion kanssa. Maukkaat reseptit sekä videohaastattelun löydät täältä.

Kokkausvideot toteutettiin yhteistyössä SAGA kokkauspapereiden kanssa.


Kilpailut

Uusimmat