Hulvatonta! Suuren luokan tähdet intoutuvat lurittelemaan karaokessa - katso videot

04.07.2014 10:02 - Laura Sulkava

Japanilasesta perinnelaulelusta antavat antaumuksellista esimerkkiä Miley Cyrus, Vin Diesel, Kelly Clarkson, Elijah Wood ja Jude Law sekä duetot Robert Pattinson ja Katy Perry ja Ed Sheeran ja Harry Styles.

Japanilainen karaokeperinne on levinnyt ympäri maailmaa ja se on vienyt myös julkkisten sydämet. Hyvällä meiningillä karaokessa vetävät tähdet on ikuistettu kännykkäkameroilla videolle. Mikä julkimoita yhdistää, asenne! Alla koottuna parhaita paloja esityksistä.

Kelly Clarksonin karaoke-esitys antaa seuraavalle laulajalle varmasti kovat paineet! Katso laulajattaren Guns N' Rosesin Sweet Child of Mine veto. Mukana Clarksonin kanssa kilpailemassa tuntematon mieshenkilö.

Elijah Wood ja kumppanit ottaavat haltuun Black Eyed Peasin superhitin I Got A Feeling. Porukka keskittyy enemmänkin remuamiseen kuin laulamiseen.


Vin Diesel herkistelee alla tulkitessaan Rihannan kappaletta Stay.

Ystävykset Harry Styles ja Ed Sheeran esittävät alla versionsa Elton Johnin hitistä Don't Go Breaking My Heart. Myös Taylor Swift vilahtaa tanssimassa videopätkässä.


Miley Cyruksen ja kumppaneiden räppiesityksestä on vaikea tunnistaa laululintusta, mutta kyllä, alla hän esittää Sir Mix-A-Lotin Baby Got Back.


Jude Law on vakuuttava esittäessään Chuck Berryn Johnny B Gooden. Alla video.


Robert Pattinson ja Katy Perry panevat parastaan esittäessään bileillan tuoksinassa Boys II Menin I'll Make Love To You. Katso villi veto alta.

Katso myös videojuttu Beyoncen ja Kelly Rowlandin upeasta karaoke-esityksestä tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat