American Pie -tähti pahoitteli vitsailuaan malesialaiskoneen tuhosta

19.07.2014 18:15 - Eeva Rajala

Muun muassa American Pie -elokuvista tuttu näyttelijä Jason Biggs on ollut hieman negatiivisessa valossa muutaman päivän.

Malaysia Airlines -yhtiön kone ammuttiin alas Ukrainan ilmatilassa. Kaikki koneessa olleet menehtyivät. Jason Biggs twiittasi hieman malesialaiskoneen onnettomuuden jälkeen "Ei kukaan haluaisi ostaa minulta pois Malaysia Airlinesin kanta-asiakaspisteet?"

Sittemmin Biggs poisti kyseisen mauttoman twiittinsä. Näyttelijä sai monia vihaisia kommentteja twiitilleen, eikä miehen vitsailua pidetty lainkaan hauskana.

"Oliko myös sinun huumorintajusi tuolla lennolla", eräs kommentoi.

"Aivan liian aikaista tällaiselle vitsille, perheet eivät edes vielä tiedä", toinen kirjoitti.

36-vuotias näyttelijä ei tämänkään jälkeen heti tajunnut, miten loukkaava hänen twiittinsä oli, ja hän ilmoitti seuraajilleen, ettei tarvitse seurata, jos hänen huumoristaan ei pidä. Hänen mukaansa on naurettavaa ajatella, ettei hänellä olisi empatiaa kyseisten uhrien perheille vain sen takia, että twiittasi asiasta huumorilla.

Myöhemmin samana päivänä Biggs kirjoitti kuitenkin pahoittelut asian tiimoilta:

"Poistan aikaisemmat twiittini. Ihmiset loukkaantuivat niistä, eikä se ollut tarkoitukseni. Pahoittelut siitä. Tämä onnettomuus oli kamala tragedia, ja kaikki - myös minä - ovat surullisia ja vihaisia siitä. Lähetän positiivisia ajatuksia uhreille ja heidän perheilleen", Biggs kirjoitti.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat