Salkkarit-tähden treenivinkit: Kaikki on omasta päätöksestä kiinni

16.11.2014 17:15 - Eeva Rajala

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Venla Savikuja pitää itsestään hyvää huolta.

Trendien tutkijoiden mukaan treenatut käsivarret tulee seuraavaksi suureksi trendiksi pakaralihasten jälkeen. Venla Savikuja on kuitenkin sitä mieltä, ettei yksittäisten trendien perässä kannata juosta vaan tehdä kokonaisvaltaista treeniä.

- Ehkä en kannustaisi ihmisiä juoksemaan trendien perässä. Ehkä enemmän otan itse muita treenitavoitteita, paljon jaksan tehdä maastavetoja, kuinka paljon jaksan juosta kilometrejä tai vetää leukoja. Ehkä tuollaiset tavoitteet ovat terveempiä.

Monet ihmiset eivät halua mennä treenaamaan kuntosalille. Elämää Venlan silmin -hyvinvointiblogia pitävällä Savikujalla on muutama hyvä vinkki saleja kammoksuville.

- Blogissani jaan kotitreenivinkkejä juuri sen takia, ettei kaikilla ole varaa käydä salilla, eikä tarvitsekaan olla. Itse olen hankkinut useammat käsipainot, joihin saa säädettyä kiekkoja. Käsipainoilla pystyy tekemään aika kattavasti eri lihasryhmiä, Savikuja kertoo Voicelle.

Lisäksi kahvakuula on mainio treeniapu kotiin. Myös vatsalihasrulla ja tavallinen jumppamatto ovat hyviä apuvälineitä kotitreeneihin. Savikuja tietää kyllä, että treenin aloittaminen kotona voi olla vaikeampaa, sillä ihminen saattaa keksiä jos jonkinlaista muuta tekemistä.

- Toisaalta kaikki on omasta päätöksestä kiinni. Päätöksestä se lähtee, Savikuja vinkkaa.

Kilpailut

Uusimmat