Greyn anatomia -komistus pulassa: Ex-vaimon hurjat väitteet avioliitosta vuotivat julkisuuteen

06.02.2015 17:15 - Heli Thoren

Patrick Dempseyn on parhaillaan avioeron keskellä. Samalla miehen sitä edellinen vaimo on vuotanut kurjaa materiaalia julkisuuteen.

Greyn anatomia -sarjasta tuttu Patrick Dempsey on ikävässä elämäntilanteessa. Mies eroaa parhaillaan vaimostaan Jillian Fink Dempseysta. Eroprosessin myötä myös miehen sitä edellinen vaimo on päättänyt avata sanaisen arkkunsa.

Rochelle Parker, joka oli Dempseyn kanssa naimisissa 1987 oli tuolloin 47-vuotias ja Dempsey itse oli vain 21-vuotias. Parker väittää, että pari erosi, koska Dempsey oli väkivaltainen. Nainen kertoi kestäneensä huonoa kohtelua, koska oli niin rakastunut.

Parker kertoo myös vuonna 1987 tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa Dempsey oli hakannut vaimonsa, koska halusi kokea, miltä tuntuu hakata nainen.

Parker, joka on tänä päivänä 74-vuotias kertoo käyneensä pitkään terapiassa henkisten vaurioiden vuoksi, joita avioliitto aiheutti. Naisen mukaan Dempseyn lakimies oli käskenyt naista allekirjoittamaan paperin, jossa Parker myöntää huumeiden ja alkoholin liikakäytön. Parker sanoo tehneensä sen kiltteyttään.

Dempseyn tiedottaja ei suostu myöntämään ex-vaimon väitteitä tosiksi.


Lähde: RadarOnline.com

Kilpailut

Uusimmat