Caitlyn Jenner nähdään Simpsons-hahmona - taistelu suvaitsevaisuuden puolesta

25.06.2015 16:45 - Senni Loikala

Sukupuoltaan korjannut entinen kymmenottelija Caitlyn Jennerin rohkeus inspiroi taiteilijaa, joka synnytti kantaaottavia - mutta hauskoja, teoksia.

Tositelevisiotähti ja entinen olympiavoittaja Caitlyn Jenner, 65, esittäytyi julkisesti naisena kesäkuun alussa. Sukupuolenkorjaushoitoja läpikäyvä tähti nähtiin tuolloin Vanity Fair -muotilehden kannessa kauniissa korsetissa.

Taiteilija ja aktivisti AleXsandro Palombo ei aikaillut Jennerin näyttäydyttyä julkisuudessa naisena. Hän on nimittäin luonut "Call me Wonder Jenner" -teoskokoelman, jota varten taiteilija on luonut Jennerille oman animaatiohahmon Simpsons-sarjaan.

Samat oikeudet kaikille

Yhdessä kuvassa Simpsons-Jenner paistattelee valkoisessa korsetissa Homerin vieressä parisängyssä. Toisessa kuvassa tämä poseeraa bikineissä ja pitkissä saappaissa ja yläpuolella on teksti: "Transoikeudet nyt!"

Jenneriä esittävien satiiristen teosten avulla taiteilija haluaa taistella transsukupuolisten oikeuksien puolesta.

- Meidän täytyy taistella tätä keskiaikaista tuomitsemista ja suvaitsemattomuutta vastaan, koska jokainen ansaitsee elää arvokkaasti ja tehdä elämästään sellaista, joka käy yhteen heidän identiteettinsä kanssa, Palombo sanoo.

Pääset katsomaan kuvat Jenneristä Simpsons-hahmona täältä.

Uutisoimme aiemmin siitä, miten Jennerin äiti suhtautuu lapsensa sukupuolenkorjaukseen. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat