Edesmennyt Heath Ledger sukelsi syvälle roolihahmoihinsa - katso video

11.08.2015 12:15 - Reija Saarinen

28-vuotiaana menehtyneen Heath Ledgerin viimeksi rooliksi jäi kuuluisa Jokeri-rooli. Tuosta samaisesta roolista mies pokkasi myös Oscarin.

Heath Ledger teki itsestään kuuluisan viimeistään Christopher Nolanin The Dark Knight -elokuvassa, jossa hän näytteli suurella menestyksellä Jokeria. Tuosta huippuroolista 28-vuotiaana huumeiden yliannostukseen kuollut Ledger pokkasi myös halutun Oscar-patsaan, vuosi kuolemansa jälkeen.

Miehestä on tehty myös dokumentti, joka paljastaa mielenkiintoisia seikkoja nuoren näyttelijän elämästä. Heath Ledger: Too Young To Die, näyttää muun muassa sen, miten perin pohjin hän sukelsi kuuluisaan Jokeri-rooliinsa.

Yksi pätkä kyseisestä videosta on alunperin lisätty YouTubeen jo viime vuoden puolella, mutta näyttää saaneen toden teolla tuulta alleen nyt kun video jaettiin Redditissä. Eikä ihme, kertoohan tämä muutama vuosi sitten kuvattu video paljon lahjakkaasta näyttelijästä.

Pätkässä Heath Ledgerin isä selailee poikansa päiväkirjaa, jota hän piti Jokeri-roolinsa ajan.

- Heath melko lailla lukitsi itsensä hotellihuoneeseen noin kuukauden ajaksi. Näin hän valmistautui henkisesti tulevaan rooliinsa. Se oli tyypillistä Heathia, isä kertoo. 

Katso klippi alta:

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat