Kuva: AOP

Victoria's Secret -malli jakoi realistisen kuvan arjestaan: "Teemme 10 tuntisia työpäiviä - myös kipeänä"

08.02.2016 19:45 - Senja Rapila

Kuvankaunis mallikaunotar Adriana Lima on jakanut faneilleen Instagram-tilillään kuvan, jossa hän kertoo avoimesti myös työnsä huonoista puolista.

Harmillista kyllä, kaikki tässä maailmassa eivät pidä mallien työtä yhtä merkittävänä kuin joitain muita työpaikkoja. Victoria's Secret -malli Adriana Lima on sen vuoksi päättänyt jakaa kaikille Instagram-faneilleen viestin, jonka luulisi selventävän asioita hieman.

- En valita, mutta aion jakaa teille pienen palan elämästäni. Jotkut ihmiset ajattelevat, että mallin elämä on helppoa - se on väärin. Työskentelemme yhtä rankasti kuin kaikki muutkin, Lima kirjoittaa Instagram-kuvatekstissään.

- Tänään minulla oli kymmentuntinen työpäivä, ja minulla on tällä hetkellä maailman pahin flunssa. Yskin jatkuvasti, ja minulla on myös todella paha päänsärky - se ei kuitenkaan estänyt minua tekemästä sitä, mitä rakastan.

Flunssa ei suinkaan ole ainoa asia, mikä tuottaa malleille päänvaivaa kuvausmatkoilla. Toinen ongelma ovat lentokoneet.

- Kun lopetimme kuvaamisen, menin lentokentälle, että pääsisin kotiin kahden prinsessani luokse. Lentoni oli kolme tuntia myöhässä. Lopulta lensin New Yorkista Miamiin ja heräsin kahdelta aamuyöllä. Olen onnellinen siitä, että olen kotona. Halusin vain jakaa rankasti töitä rehkivän mallin kasvot teille ja kertoa, etten ole ainoa joka työskentelee näin rankasti. Kiitos. Ja toivon todella, ettei viestiäni ymmärretä väärin. 

Lue myös: Rihanna: "En edes tiedä enää missä asun!"

Lue myös: Miltä näyttää Jennifer Lopez ilman meikkiä? Katso

Kilpailut

Uusimmat