Kuva: Senja Rapila

Salkkareiden Ronny Roslöf: "Koiraa ulkoiluttavat rouvat huutelevat perään"

18.02.2016 11:45 - Senja Rapila

Salkkareissa Laria näyttelevä Roslöf on hypännyt hahmonsa myötä mukavuusalueensa ulkopuolelle, mutta kokee sen pelkkänä positiivisena haasteena.

Ronny Roslöf, 26, näyttelee yhdessä Suomen seuratuimmista draamasarjoista homoseksuaalia. Salatut Elämät -draamasarjassa Laria näyttelevä mies myöntää, että vaikka pesti ei ole aina mieluisa, oikealla asenteella työstä voi saada irti todella paljon.

- Onhan se haastavaa näytellä Laria, varsinkin kun mennään pois siitä omalta mukavuusalueelta. Haastavaa, mutta tavallaan juuri se haastavuus tuo siihen sen mielenkiinnon, että pitää tehdä hommat entistä paremmin, vakuuttavammin ja olla todella uskottava, Roslöf toteaa.

- Haaste tuo siihen sellaisen mielenkiinnon, mistä olen itse nauttinut. Olen tämän roolihahmon myötä päässyt haastamaan itseni kunnolla. Kun huomaa että siinä onnistuu ja saa hyvää palautetta, se on myös todella palkitsevaa mielelle.

Rooli on rooli

Vaikka kuvatessa tulisikin tilanteita joihin ei haluaisi lähteä, Roslöf toteaa, että uhrauksia on tehtävä, koska mukaan on lähdetty.

- Rooli on rooli ja sitä vedetään niin miten sitä pitääkin vetää. Kun tähän on lähdetty mukaan, niin silloin sitä tehdään sata lasissa. Jos sitä ei tee täysillä, se näkyy saman tien myös katsojille, joka ei ole hyvä kenellekään. Vaikka on jotain haastavampia hommia tullut, niin niihin pitää vain heittäytyä ja mennä täysillä.

Kadulla kävellessä on myös hetkiä, kun ohikulkijat tunnistavat "Larin". Yleensä lähestyvät ihmiset ovat nuorempia, mutta joukosta löytyy myös rohkeita vanhempia.

- Silloin tällöin kun porukka tunnistaa niin tulee pääsääntöisesti pelkkää hyvää palautetta. Olen tosin huomannut, että meillä päin muutamat vanhemmat koiraa ulkoiluttavat rouvat kehuvat paljon ohi mennessä ja huutelevat perään, että hyvin menee. Todella positiivista ja rakentavaa palautetta tulee.

Lue myös: Urheilu-uran päättänyt Tommi Evilä keräsi painoa kymmenen kiloa: "Muutos ollut valtava"

Lue myös: Some-potin räjäyttänyt Anssi Kela: ”Lähtenyt aivan lapasesta”

Kilpailut

Uusimmat