Kuva: AOP

Simpsonit-sarjan hahmon homoseksuaalisuuteen on suloinen syy

03.04.2016 13:46 - Emma Ylistalo

Simpsonit-sarjan hahmo tulee ulos kaapista tänään Amerikassa esitettävässä jaksossa.

Simpsonit-sarjan hahmo Smithers on monelle katsojalle tuttu muun muassa Mr. Burnsin pitkäaikaisena assistenttina. Katsojille paljastetaan tänä viikonloppuna Amerikassa esitettävässä jaksossa asia, jota monet heistä ovat luultavasti epäilleet jo pitkään -Smithers on nimittäin homoseksuaali. 

The Burns Cage -nimisessä jaksossa Smithers toteaa, että ei saa vastakaikua rakkaudelleen pomoaan kohtaan ja apuun tulee Homer Simpson. Syy tähän juonikäänteeseen on suloinen. Inspiraationa sarjan juoneen toimi sarjan kirjoittajan Rob LaZebnik pojan homoseksuaalisuus.

-Mikä olisi parempi tapa kertoa pojalleni, että rakastan häntä, kuin kirjoittaa piirretty aiheesta? LaZebnik kertoi New York Post -julkaisulle.

Hänen poikansa Johnny LaZebnik kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan teini-ikäisenä ja sanoi vanhempiensa ottaneen asian tuolloin hyvin vastaan. 

- Paljastus, että isäni rakastaa minua ei oikeastaan ole paljastus, onneksi, LaZebnik kommentoi isänsä tapaa osoittaa rakkauttaan.

Smithersin homoseksuaalisuudesta on vihjailtu sarjassa pitkään, sillä hahmo on esimerkiksi esiintynyt sateenkaarihousuissa.

Lähde: Independent

Lue myös: Simpsonit-fanien tatuoinnit hurmaavat - katso suloiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat