Kuva: Senja Rapila

Honey-hitistään tuttu Evelina: "Jokainen keikkani on edellistä parempi"

10.04.2016 18:15 - Senja Rapila

Laulajakaunotar uskoo, että kesän keikat tulevat olemaan aiempaa parempia oman kehityksen vuoksi.

The Voice Of Finland -laulukilpailusta pinnalle ponkaissut laulajakaunotar Eveliina Tammenlaakso eli Evelina odottaa työntäyteistä kesää.

- On minulla kesällä jotain pikkurakoja jolloin voi lomailla, mutta pitää grindata nyt kun on paljon töitä. Tähän ollaan pyritty, niin nautin nyt siitä, Evelina toteaa Voice.fi:lle.

Laulajan viimeisin Sireenit -sinkkubiisi nousi Spotify-listoilla kolmanneksi vuorokauden sisällä ja lahjakkaalta laulajalta odotetaankin jo ensimmäistä debyyttialbumia.

Jatkuvaa kehitystä

Evelina kertoo, että uskoo olevansa tällä hetkellä jatkuvassa kehityksen pyörteessä, joka kehittää häntä laulajana. Kaunotar uskoo, että tulevan kesän keikat tulevat olemaan laadullisesti parempia oman kehityksen takia.

- Jotenkin tuntuu siltä, että on tällä hetkellä sellaisessa kehityksen vaiheessa. Joka keikka on tavallaan vähän parempi kuin se edeltävä, ihan vaan sen takia koska pystyy jatkuvasti antamaan itsestään enemmän ja enemmän. On se oma meininki enemmän kohdallaan joka kerta, hän toteaa.

- Kai ne keikat vaan paranee kokoajan ja se mitä näen tässä on se, että tämä kehitys on nyt niin isoa, että nämä kesän keikat tulevat olemaan sellaisia, missä pystyn antamaan itsestäni todella paljon. Se on juuri se, mihin haluan tähdätä.

Lue myös: Suomalaisjuontajat muistelevat pahinta mokaansa: "Olin varma, että nyt tulee potkut"

Kilpailut

Uusimmat