Kuva: Senja Rapila

Isac Elliotin, 15, jättitulot ovat säästössä: "Saan vieläkin kuukausirahaa 50 euroa"

25.04.2016 12:15 - Senni Loikala

Teinipoppari tienaa paljon, mutta vanhemmat istuvat poikansa tulojen päällä. Se on Isac Elliotista oikea ratkaisu, jotta rahat eivät mene turhuuksiin.

Isac Elliot, 15, tienasi Ilta-Sanomien mukaan 66 700 euroa vuonna 2014. Veroja hän maksoi tuloistaan 21 800 euroa. Teinipoppari kertoo Voice.fi-sivustolle, ettei hän tiedä tarkalleen, kuinka paljon hän on ehtinyt tienaamaan.

- Rehellisesti sanottuna en tiedä yhtään, paljonko olen tehnyt rahaa. Minulla ei ole pääsyä rahoihini ja se on hyvä. Totta kai jos haluan ostaa jotakin isompaa, saan käyttää rahojani, mutta minun pitää ensin jutella äidin ja iskän kanssa, Elliot kertoo.

Laulaja kertoo elävänsä aivan samalla tavalla, kuten kuka tahansa muukin 15-vuotias. Hän saa kuukausirahaa vanhemmiltaan ja sen tulee pääsääntöisesti riittää omiin hankintoihin ja menoihin.

- Saan vieläkin kuukausirahaa äidiltä. Saan suunnilleen 50 euroa ja siitä pitää maksaa kaikki, esimerkiksi jos haluan mennä leffaan, hän sanoo.

Ei mikään tuhlaajapoika

Vaikka nuori mies ei tee musiikkia rahan takia, on hän tyytyväinen, että hänellä tulee olemaan hyvä pesämuna tulevaa itsenäistymistä ajatellen.

- Tietysti se on kivaa, sitten kun muutan pois kotoa, niin on jotakin säästössä.

Elliotin vanhemmat ovat opettaneet pojalleen, miten raha-asioita kannattaa hoitaa. Laulaja kertoo hymyillen, että ilman äidin ja isän oppeja hän saattaisi olla tuhlaajapoika.

- Olen kiitollinen, että vanhempani ovat näyttäneet minulle, miten sijoitetaan rahaa. Jos minulle ei olisi opetettu sellaista, olisin varmaan sellainen, joka ostaisi kaikkea turhaa enkä tietäisi yhtään, miten rahaa käytetään.

Lue myös: Isac Elliot äänenmurroksestaan: Se hankaloitti jokaista keikkaani!

Lue myös: Robin, harmittavatko ensimmäisen levysi teinilyriikat?

Kilpailut

Uusimmat