Anna Hathaway aiheutti kohun: Kieltäytyi kättelemästä toimittajaa ebola-pelon takia?

28.10.2014 07:34 - Heli Thoren

Hathaway pyrkii oikomaan väitteitä ja vakuuttelee, ettei halunnut tartuttaa toimittajaan omaa flunssaansa.

Myös kuuluisuudet saattavat joskus sortua pelkäämään ebolan kaltaisia sairauksia - ja käyttäytyä jopa hieman hassusti pelkonsa takia. Anne Hathaway aiheutti kohun haastattelutilanteessa, kun näyttelijä ei ojentanutkaan kättään argentiinalaiselle toimittajalle, vaan kieltäytyi kättelemästä.

Toimittaja Alexis Puig lensi Buenos Airesista haastattelemaan skifielokuva Interstellarin tähtiä. Huhujen mukaan toimittajan tullessa haastattelemaan leffanäyttelijöitä, Hathaway ei ojentanutkaan miehelle kättään. 

Nyt Hathaway on itse ottanut kantaa tapahtumaan. Hänen mukaansa kyseessä ei ole ebolapelko vaan se, ettei hän halunnut tartuttaa ketään. Toimittaja-Puig pahoitti kuitenkin tapahtumasta mielensä. Mies twiittasi myöhemmin:

"Christopher Nolan, Matthew McConaughey ja Jessica Chastain olivat hienoja haastateltavia (eikä kukaan heistä kieltäytynyt kättelemästä minua). Revi siitä, Anne!"


Taannoin Hathaway kertoi avoimessa haastattelussa, että kuuluisuus sekoitti hetkellisesti hänen päänsä. Lue lisää täällä.


Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat