Antti Holma vältteli Putoukseen lähtöä: "Yksi kysymys muutti kaiken"

26.09.2015 18:15 - Rea Tallgren

Antti Holma on nykyään superjulkkis. Putouksesta pinnalle noussut mies ei todellakaan lähtenyt mukaan ohjelmaan hetken mielijohteesta.

Antti Holma nousi suuren yleisön tietoisuuteen Putous-ohjelmasta. Miehelle väläyteltiin mahdollisuutta ohjelmaan osallistumisesta jo paljon aiemmin kuin siitä oikeasti tuli todellisuutta. 

- Oli Luojan lykky, etten päässyt mukaan ensimmäisellä kertaa. Olin silloin vielä liian tuntematon. Toisella kertaa Putouksessa mietittiin, otettaisiinko yksi ylimääräinen mukaan  jo tuttujen kasvojen lisäksi, ja silloin minua kyseltiin siihen. Silloin sanoin ei, koska koin olevani niin suuri taiteilija, mies nauraa. 

"En osannut vastata"

Kolmas kerta toden sanoi. 

- Kari Ketonen soitti minulle, kun olin kolmannen kerran kieltäytymässä ja hän kysyi minulta, että mitä minä pelkään, enkä osannut siihen vastata. Joten siksi lähdin mukaan.

- Minua on helpottanut sellainen tieto, että ketään ei kiinnosta. Näyttelijät rakentavat itsestään helposti sellaista kuvaa, että joku muka koko ajan tarkkailisi sinun taiteellista kehitystäsi. Ja jos jotakuta joskus kiinnostaakin, niin silloinhan on vaan hyvä, että on antanut jotain itsestään. Anteeksipyydellen näitä asioita ei kannata tehdä. 

Putouksia on tehty jo useita kausia. Tällä kaudella Holmaa ei mukana nähdä, sillä hän tähdittää omaa Antti Holma Show'taan. Se on komediallinen keskusteluohjelma, jossa Holman johdolla kaksi vakiovierasta ja yksi tunnettu kutsuvieras laittavat asioita raiteilleen.

- En olisi halunnut olla ruudussa niin paljon, että olisin ollut molemmissa ohjelmissa, Holma summaa. 

Antti Holma Show Maikkarilla torstaisin klo 21. 

Kilpailut

Uusimmat