David ja Victoria Beckhamilla on käsittämätön omaisuus - rikkaampia kuin Englannin kuningatar!

23.09.2015 10:15 - Rea Tallgren

David ja Victoria Beckham voisivat mennä autokauppaan ja ostaa sen tyhjäksi silmiään räpäyttämättä. Heidän omaisuutensa on tuoreiden tietojen valossa niin valtava, että summaa on tavallisen tallaajan lähes mahdoton edes käsittää. 

David ja Victoria Beckhamin omaisuus on nyt arvioitu London School of Marketing -koulun akateemikkojen toimesta. Heidän mukaansa perhe on yksi maailman varakkaimmista - ja ainakin julkkisperheiden kärkikastia varakkuutensa puolesta. 

40-vuotias David on ansainnut elantonsa huippujalkapalloilijana ja nykyään hän toimii niin mallina, näyttelijänä kuin vaatesuunnittelijanakin. Lisäksi hänen nimeään kantavat jalkapallotuotteet tuovat perheelle jatkuvasti rahaa. 

Victoria, 41, puolestaan on entinen Spice Girl ja nykyinen vaatesuunnittelija. Hänen kauppojaan löytyy tarkkaan valituista maailman suurkaupungeista, kuten Lontoosta. Lisäksi hän on kehittänyt hajuvesiä miehensä kanssa.

Tuoreimpien tietojen valossa perheellä on omaisuutta peräti 650 miljoonan euron edestä. Heidän omaisuutensa arvioidaan kasvavan jopa 55 miljoonan euron edestä vuosittain. Perheen neljällä lapsella, Brooklynilla, Romeolla, Cruzilla ja Harperilla ei siis tule olemaan pulaa rahasta, mitä ikinä he päättävätkään elämällään tehdä. 

Perhe on jo varakkaampi kuin Englannin kuningatar, jolla on omaisuutta 469 miljoonaa euroa. 


Lue myös: Victoria Beckhamin muotinäytöksen mallivalinnat suututtavat: "Sairaalloisen laihoja"

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat