Victoria Beckhamin muotinäytöksen mallivalinnat suututtavat: "Sairaalloisen laihoja"

15.09.2015 12:15 - Rea Tallgren

Victoria Beckham on aiemmin luvannut, ettei hän käytä enää mallistojaan esittelemään malleja, jotka näyttävät liian laihoilta. Nyt nainen on kuitenkin hänen seuraajiensa mielestä pettänyt lupauksensa. 

Victoria Beckham, 41, on vaatesuunnittelija, jonka kaupoissa ei ole kassoja eikä näyteikkunoita. Nainen on luonut itsestään brändin, joka ei esittelyjä kaipaa. Vuonna 2010 nainen lupasi, ettei hänen näytöksissään nähtäisi enää "sairaalloisen laihoja" malleja. Nyt hän on kuitenkin monien mielestä pettänyt lupauksensa. 

New Yorkin muotiviikoilla nainen marssitti mallistoaan esittelemään joukon naisia, jotka olivat naisen seuraajien mielestä suunnattoman laihoja. Beckhamin Instagram, jonne hän lisäsi useita kuvia malleista, täyttyikin pian paheksuvista kommenteista, joissa naisen mallivalintoja arvosteltiin kovin sanoin. 

"Miksi et vaan palkkaisia jotain luurangon kokoisia robotteja kävelemään catwalkilla ja vapauttaisi nämä neidot tuosta kidutuksesta?", kirjoitti eräs naisen seuraajista. 

Näytöksen katsomossa nähtiin myös Victorian jalkapalloilijamies David sekä pariskunnan vanhin poika Brooklyn. Heidän seurassaan istui Voguen päätoimittaja Anna Wintour

Näytöksessä nähdyt asut olivat Victorian tyylille ominaisesti klassisia ja yksinkertaisiakin. 


Lue myös: Victoria Beckham kahdessa täysin erilaisessa lookissa - kumpi sopii tähdelle paremmin?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat