IS: Uuden mahdollisuuden Kuorosodassa saanut Aste jatkoon

29.11.2010 08:39 - Karoliina Kotala

Viikko sitten Kuorosota-ohjelmasta pudonnut Aste Lahden kuoronsa kanssa sai äänestyksessä tapahtuneiden teknisten häiriöiden vuoksi uuden tilaisuuden ja pääsikin mukaan seuraavalle kierrokselle.

Lahden kuoro esitti Asteen johdolla eilen Eminemin kappaleen Love The Way You Lie, joka vakuutti sekä studioyleisön että tv-katsojat. Jatkoon päässyt Aste iloitsikin uudesta mahdollisuudesta, mutta kertoi tunnelman olleen tuloslähetyksen aikana rento.

- En tuntenut yhtään mitään stressiä, sillä me putosimme jo kerran, Aste naureskeli lähetyksen jälkeen.

Kuorosota-ohjelmasta putosi sunnuntaina Helsingin ja Vantaan kuorot, joita vetivät Meiju Suvas sekä Emma Salokoski. Erityisesti Suvaksen kuoro oli pettynyt äänestystulokseen ja osa kuorolaisista jopa itki avoimesti.

- Totta kai harmittaa, koska parhaat kuorot tippuivat. Lauluista se ei voinut jäädä kiinni, joten ehkä Helsingissä ja Vantaalla katsojat eivät äänestä samalla tavalla kuin maakunnissa, pettynyt Meiju Suvas pohti Ilta-Sanomille.

Aste kuoroineen putosi ensimmäisessä Kuorosota-ohjelman äänestyksessä, mutta mies sai uuden tilaisuuden äänestyksessä ilmenneiden teknisten ongelmien vuoksi. Kilpailussa ovat jäljellä Asteen lisäksi Oulun kuoroa luotsaava Suvi Teräsniska, Kuopion kuoroa johtava Olli Herman ja Pete Parkkonen Pihtiputaan kuoroineen. Kuorosodan voittaja ratkeaa suorassa lähetyksessä 19. joulukuuta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat