IS: Murha Salatuissa elämissä - kuka jättää sarjan tällä viikolla?

19.03.2013 07:45 - Eeva Rajala

Salatut elämät -sarjassa nähdään tällä viikolla murha, ja sarjan ikäraja nousee poikkeuksellisesti, kertoo Ilta-Sanomat. 

Rajujen juonenkäänteiden vuoksi perheohjelman kaksi tämänviikkoista jaksoa - keskiviikkona ja torstaina - ovat poikkeuksellisesti kiellettyjä alle 12-vuotiailta. Normaalisti sarjan ikäraja on kolme vuotta. Viimeksi ikärajaa nostettiin näin ylös silloin, kun Sara Säkkisen esittämä Peppi alkoi käyttää huumeita. Jo eilen ohjelman nettisivuilla vihjattiin, että tällä viikolla on vuorossa rajuja tapahtumia.

- Tämä juonikuvio liittyy Kuulan klaanin rikolliseen menneisyyteen, josta Helena, Sebastian ja Sergei tietävät, mutta katsojat eivät vielä tiedä, tuottaja Marko Äijö kertoo lehden printtiversiossa.

Tapahtumien kulussa ovat osallisena myös Isabella, Peppi ja Seppo. Äijö ei kuitenkaan voi paljastaa, onko joku edellä mainituista murhan kohde.

- Voin vain kertoa, että juoni on erittäin hienosti toteutettu ja ikärajan nosto on perusteltua. Oli uhri kuka tahansa, niin aina se vähän sattuu, tuottaja jatkaa.

Salatut elämät
MTV3
arkisin klo 19.30

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat