Madonna varasti huomion palkintogaalassa – kaatui näyttävästi lavalla

26.02.2015 07:15 - Eeva Rajala

Madonna on tottunut esiintyjä, mutta näyttävä kaatuminen Brit Awards -gaalan lavalla harmittaa varmasti.

Madonna oli pukeutunut muun muassa pitkään, mustaan Armanin viittaan. Viitta jäi kuitenkin taustatanssijaan kiinni ja Madonna mätkähti muutamaa rappusta alemmas selälleen lavalle. Tähdeltä kesti hetken aikaa koota itsensä, mutta laulu lopulta jatkui.

Katsojien mielestä Madonna olisi ontunut toista jalkaansa esityksen aikana, mutta tähti itse kirjoitti Instagramiinsa voivansa hyvin.

"Armani nappasi minut. Minun kaunis viittani oli liian tiukalla! Mutta mikään ei pysäytä minua ja rakkaus todellakin nosti minut! Kiitos hyvistä toivotuksistanne! Voin hyvin!" Madonna kirjoittaa.

Brit Awardsissa jaettiin palkinnot menestyneille britti- ja kansainvälisille tähdille. Ed Sheeran nappasi potin kotiin. Hänet palkittiin parhaana brittiläisenä miessooloartistina, ja hänen X-albuminsa oli paras brittialbumi. Paloma Faith palkittiin parhaana brittiläisenä naissooloartistina. Paras brittiyhtye oli Royal Blood, paras kansainvälinen yhtye oli Foo Fighters. Taylor Swift palkittiin parhaan kansainvälisenä naissooloartistina, kun taas Pharrell Williams voitti samaisen mieskategorian. Katso kaikki voittajat täältä! (Brits)

Lue myös: Mies on käyttänyt yli 100 000 euroa leikkauksiin näyttääkseen Madonnalta - katso

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat