SAARA syöksyy videolla alas vesiputousta: "Näytän vessanpöntöstä vedettävältä hyönteiseltä"

13.07.2015 16:45 - Senni Loikala

Pohjois-Amerikan mantereella töitä tekevä laulaja SAARA pääsi kokemaan vauhdin hurmaa ja tutustumaan myös pieneen apinaan.  

YouTuben "Kielinaisena" julkisuuteen bongahtanut ja levytyssopimuksen sittemmin Yhdysvalloista saanut SAARA, 20, rakastaa vauhdin hurmaa. Näin ainakin voisi sanoa hänen Instagram-tililleen lataaman videon perusteella, sillä siinä nainen laskee kovaa vauhtia alas suurta vesiputousta.

Huhtikuussa Ur Cool -debyyttisinglensä julkaissut SAARA kertoo videon yhteydessä, että hän alkaa joka kerta nauraa katsoessaan pätkän vauhdikkaasta suorituksestaan vedessä. "Näytän kuin vessanpöntöstä alas vedettävältä hyönteiseltä. Niin avuttomalta ja pelokkaalta", hän veistelee.

Katso video alta.


Viime viikolla artisti on saanut nauttia vesiputouksista enemmänkin. Hän nimittäin julkaisi loppuviikosta kuvan, jossa hän poseeraa valokuvaajalle valtava vesiputous takanaan:


Luonnonlapsi on päässyt tekemään tuttavuutta myös pienen apinan kanssa. Upean otoksen kuvatekstissä SAARA kertoo, että kaksikko oppii toinen toisiltaan. Katso leikkisä kuva alta.



Lue myös: Sara Forsberg saa vihaviestejä netissä: "Tappouhkausmeininkiä!"

Kilpailut

Uusimmat