Kuva: AOP

Jennifer Lopezin upean vartalon salaisuus: Lue, kuinka tähti syö ja treenaa

18.04.2017 13:15 - Emma Ylistalo

Ota mallia kaunottaren ruokavaliosta ja treenirutiineista.

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopezin Instagram-kuvia selaillessa saattaa miettiä, kuinka ihmeessä 47-vuotias kaunotar saa pidettyä itsensä tuollaisessa kunnossa. 

Good Housekeeping -sivusto selvitti, minkälainen ruokavalio ja treenirutiini on upean vartalon takana. Lue alta, kuinka laulaja pitää itsensä kunnossa ja ota mallia.

Hänen ateriansa eivät sisällä prosessoitua ruokaa

Tämän lisäksi melkein kaikki, mitä hän syö on luomua. Tyypillinen lounas saattaa sisältää esimerkiksi lohta ja salaattia, joka sisältää erilaisia vihanneksia. Parsakaali, paprika ja kesäkurpitsa maustettuna vinegretillä on yksi vaihtoehto. Päivällisellä Lopez taas nauttii proteiineja. Erityisesti possu ja kana ovat hänen suosikkejaan ja niitä hän nauttii esimerkiksi kvinoan kanssa.

Hän napostelee fiksusti

Esimerkiksi Shades of Blue -sarjassa näyttelevä kaunotar on todella kiireinen ja sen takia saattaisi olla helppoa tarttua esimerkiksi sipsipussiin. Upea kunto ei kuitenkaan tule niin, vaan Lopez pitää mukanaan aina terveellisiä välipaloja, kuten hedelmiä ja kasviksia.

Hän herkuttelee 

Kun laulaja haluaa hemmotella itseään, sen hän tekee kunnolla. Lopezin uusi miesystävä Alex Rodriguez on nimittäin paljastanut, että hänen heikkoutensa on suklaahippujäätelö ja suklaahippukeksit.

Hän ei liiku ainoastaan yhdellä tavalla

Kaikilla ei Lopezin tapaan ole varaa kahteen personal traineriin. Naisella nimittäin löytyy henkilökohtainen treeniohjaaja niin Los Angelesissa kuin New Yorkissa. Hän pitää siitä, että kummallakin on täysin erilainen lähestymistapa - ja se on asia, jonka voit poimia omaan treeniisi.

Toinen valmentajista rakastaa lankutusta, nyrkkeilyä ja punnerruksia, kun taas toinen on vapaamman tyylin kannattaja. Se tarkoittaa paljon pieniä painoja käsille sekä pakara- ja reisiliikkeitä, jotka vahvistavat myös vatsalihaksia. Katso yksi loistava teholiike tästä.

Lue myös: Haluatko kauniit, kiinteät käsivarret? Katso liikkeet, joilla saat tuloksia

Lue myös: Jennifer Lopez vinkkasi tuoreesta poikaystävästään Instagramissa - katso kuva!

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat