Kuva: AOP

Leonardo DiCaprio palkkasi kulmakarvataiteilijan itselleen - onnistuiko tyylimuutos?

28.02.2017 19:30 - Senni Loikala

Näyttelijätähti vaati kulmakarvataiteilijaa lentämään Australiasta Los Angelesiin tekemään taikoja kulmakarvoilleen, väitetään brittilehdessä.

Lukuisista menestysrooleistaan tunnettu maailmankuulu näyttelijä Leonardo DiCaprio, 42, tahtoi tehdä erityisen panostuksen kulmakarvoihinsa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Los Angelesissa järjestettyä Oscar-gaalaa varten.

Brittiläinen Independent-verkkolehti uutisoi, että DiCaprio on tiettävästi yksi julkisuuden henkilöistä, jotka tahtoivat kulmansa nimenomaan Australiassa asuvan kulmakarvataiteilija Sharon-Lee Hamiltonin käsiteltäviksi ennen gaalaa.

Tämä tarkoitti, että Hamiltonin oli lennettävä Australiasta Los Angelesiin huolehtimaan muiden maailmantähtien ohella myös DiCaprion kulmakarvoista. Lentomatkaa Hamiltonille kertyi reilu 12 000 kilometriä.

Joitakin saattaa ihmetyttää se, että DiCaprion kerrotaan vaatineen kulmakarvataiteilijaa lentämään toiselle puolelle maapalloa. Näyttelijä on tehnyt vuosikausia luonnonsuojelutyötä perustamansa säätiön kautta ja lentoliikenne aiheuttaa runsaasti hiilidioksidipäästöjä.

"Pieni omaisuus" kulmakarvoihin

Independentin mukaan Hamilton on aiemmin kertonut, että jos häntä pyydetään matkustamaan pyynnöstä, hänen matkakulunsa korvataan. Lehdessä arvellaankin, että DiCaprio olisi maksanut jopa ”pienen omaisuuden” saadakseen kulmansa ehostettua huippuammattilaisella ennen merkittävää gaalaa.

"Ennen ja jälkeen" -kuvista nähdään, ettei DiCaprion kulmakarvatyyli ole muuttunut radikaalisti Hamiltonin käsissä. Vielä viime vuonna näyttelijän kulmat olivat hieman nykyistä paksummat ja lisäksi kuvia katsoessa vaikuttaa siltä, että DiCaprio olisi värjännyt hiuksensa, kulmakarvansa ja partansa vaaleammiksi.

Ennen tummemmat ja paksummat kulmakarvat

Katso alta kuva, millaisilta DiCaprion kulmat näyttivät lokakuussa 2016.

(kuva: AOP)

Nykyään vaaleammat ja ohuemmat kulmat

Alla olevasta kuvasta näet, millaisilta tähden kulmakarvat näyttivät vastikään Oscar-gaalassa. Oliko lopputulos sinusta vaivan väärti?

(kuva: AOP)

Leonardo DiCaprio ja Oscar-palkinnon saanut näyttelijä Emma Stone juhlivat Oscar-gaalassa. (kuva: AOP)

Tiesitkö, että DiCaprio on seurustellut tanskalaisen mallikaunottaren kanssa reilu puoli vuotta? Pääset katsomaan bikinikuvia näyttelijän hurmanneesta mallista tästä.

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat