Kaikki artikkelit

Beast In Blackin Hardcore-kappaleella seikkaillaan virtuaalimaailmassa.
Beast In Blackin johtohahmo Anton Kabanen uskoo, että normaalissa elämäntilanteessa uutta albumia ei olisi nähty vielä hetkeen.
Uutuuskappale on esimakua lokakuun lopussa julkaistavalta albumilta.
Näyttelijä Lisa Banes jäi skootterin yliajamaksi New Yorkissa kesäkuun alussa. Banes menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin maanantaina. Yliajajaa ei ole saatu kiinni.
Dave Bautistan tunnetuin rooli on kenties Drax Tuhoaja, joka nähdään Guardians of the Galaxy- sekä Avengers-elokuvissa.
Myös Salatuissa elämissä aiemmin näytellyt Jenni Banerjee asuu tanskalaisen kumppaninsa kanssa yhteisellä hevostilallaan.
Eko Softwaresin työstämä ja Bigben Gamesin julkaisema tuore Warhammer: Chaosbane Action RPG ylittää odotukset, mutta jää silti vajavaiseksi kokemukseksi.
New York Rangersin ruotsalaishyökkäjä Mika Zibanejad joutuu pitkälle sairauslomalle.
Näyttelijä Jenni Banerjee joutui harvinaisen törkeän varkauden uhriksi lauantaina Helsingissä.
Ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijä Jenni Banerjee ovat eronneet, kertoo Ilta-Sanomat. Pari ehti asua yhdessä kolme vuotta.
Juontaja Anne Kukkohovi, näyttelijä Jenni Banerjee ja malli Nanna Grundfeldt paljastivat Voicelle millaisista joululahjoista he ilahtuisivat.
Verohallinnon Uudenmaan perintäyksikkö hakee ohjaajalta vajaan 6000 euron saatavia.
Kansanedustaja Tanja Karpelan entisenä kumppanina tunnettu elokuvaohjaaja Olli Saarela on muuttanut yhteen näyttelijä Jenni Banerjeen kanssa. Asiasta kertoo 7 päivää -lehti.
Huhut kertovat, että ohjaaja Olli Saarela ja näyttelijätär Jenni Banerjee harkitsevat yhteen muuttamista. Ilta-sanomien mukaan pariskunta viettää nyt aikaa New Yorkissa, mutta Banerjeelle on tarjottu Suomesta töitä.