Älä päästä lasta mihin vain Crocs-kengissä - varoitus yleisestä vaaratilanteesta leviää

01.03.2017 18:09 - Senni Loikala

Brittiäidin 5-vuotias poika menetti isovarpaansa jouduttuaan tapaturmaan, joka johtui äidin mukaan Crocs-kengistä.

Muoviset Crocs-kengät ovat olleet supersuosittuja jo pitkään, vaikka niiden turvallisuudesta on ajoittain kohistu. Viime vuonna The Huffington Post -lehden haastattelemien asiantuntijoiden mukaan Crocsit eivät välttämättä tue jalkaa riittävästi ja siten ne voisivat joskus altistaa jalkavaivoille ja jopa vaaratilanteille.

Nyt netissä leviää brittiäiti Helen Woodin Facebook-päivitys, jossa hän varoittaa vanhempia siitä, ettei lasten tulisi koskaan pitää Crocs-kenkiä liukuportaissa. Wood kertoo, että hänen oma 5-vuotias Stanley-poikansa joutui hiljattain pahaan onnettomuuteen Crocsien takia.

Äidin mukaan Stanleyn jalassa ollut Crocs-kenkä jumittui kiinni rullaportaisiin, mikä johti isovarpaan menettämiseen. Woodin mukaan myös pojan jalkapohja on vaurioitunut ja lapsi tulee tarvitsemaan useita eri operaatioita.

Alta olevasta kuvasarjasta näet, miten lasten Crocsit saaattavat olla vaarassa jäädä jumiin liukuportaisiin. 

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Wood kertoo myös, että hän on kuullut muistakin Crocs-kengistä mahdollisesti johtuneista onnettomuuksista sen jälkeen, kun hänen oma lapsensa menetti varpaansa. ”Yhtenä päivänä hän (Stanley) juoksenteli ja hyppi hyppynarua, toisena päivänä hän on teho-osastolla elämää muuttavan vamman kanssa. Olemme shokissa ja murtuneita tapahtuneesta ja vihaisia siitä, että vastaavaa on tapahtunut muille aiemminkin.

Katso netissä leviävä päivitys alta.

Jos Facebook-upotus ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Lapsen hyvä itsetunto säilyy koko elämän - lue, milloin ovat kriittiset rakennusvuodet

Lue myös: Tee kotona helppo testi: Saat tietää, tuleeko lapselle oppimisvaikeuksia

Lue myös: "Poikani hakkasi pikkutytön" - rohkea kirjoitus lapsen väkivaltaisuudesta leviää

Kilpailut

Uusimmat