Kaikki artikkelit

Esimerkiksi Chrissy Teigen, Kourtney Kardashian ja Victoria Beckham jättäisivät tätä nykyä kauneusleikkaukset tekemättä.
Entinen supermalli on seurustellut maailman tunnetuimman amerikkalaisen jalkapalloilijan Tom Bradyn kanssa jo vuodesta 2007 lähtien.
Kuvassa nainen makoilee rantahietikolla.
Brasilialainen supermalli Gisele Bündchen esitteli uhkeita muotojaan tuoreissa bikinikuvauksissa.
Huippumalli Gisele Bündchen on tullut maailmankuuluksi muun muassa pitkien sääriensä avusta.
Muun muassa Calvin Kleinin ja Louis Vuittonin kasvona nähty Gisele Bündchen on tällä hetkellä yksi mallimaailman arvostetuimmista malleista.
Mallit ja julkkikset ovat näyttäytyneet viimeisen kuukauden aikana tiuhaan klassikkohousuissa. Tämä trendi tuntuu tekevän tasaisin väliajoin paluun.
Huippumalli Gisele Bündchen on julkaissut jälleen uuden, rohkean kuvan Instagramissa.
Huippumalli Gisele Bündchen jätti catwalkit mutta ei mallintöitä. Hänen tuore kuvansa on omiaan herättämään valtavasti huomiota.
Gisele Bündchen asteli viimeisen muotinäytöksensä eilen.
Supermalli Gisele Bündchen on kertonut avoimessa haastattelussa, miten hän yrittää tasapainottaa työn ja yksityiselämänsä.
Supermallin ansiot lyövät laudalta jopa kovapalkkaisimman naisnäyttelijän vuositulot - muista malleista puhumattakaan.
Tuoreissa kuvissa ei voi olla huomaamatta suunnattoman hoikan naisen reilusti pyöristynyttä vatsaa.
Äitiyden ajatellaan vaikuttavan naisen seksikkyyteen negatiivisesti. Näiden malliäitien kohdalla asia on toisin päin.
Mallimaailman kuumimpiin naismalleihin lukeutuva Gisele Bündchen synnytti esikoisensa vuoden 2009 joulukuussa. Huippumallin Benjamin-pojan synnytyksestä on vain viisi kuukautta, mutta siitä hänen vartaloonsa ei näy jääneen ylimääräisiä kiloja.
Malli ja tuore äiti Gisele Bündchen pitää kroppansa hyvässä kuosissa. Synnytyksensä jälkeen hän sai figuurinsa takaisin parissa viikossa. Bündchenistä paljastui varsinainen kung fu -nainen.