Kuva: Nelonen

Tänään tv:ssä: Hans Välimäki tyrmistyy kiuruveteläisessä ravintolassa - "Aivan naurettava paikka!"

25.10.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki -ohjelmassa ravintolan työntekijät eivät purematta niele miehen palautetta.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki -ohjelmassa matkataan illan jaksossa Kiuruvedelle. Hans Välimäki menee Luna-nimiseen ravintolaan, jota pitää Jenna-niminen ravintoloitsija. Välimäki ottaa testiin kolme eri burgeriannosta ja punajuuripihviannoksen. Ruoat eivät vakuuta miestä lainkaan, ja hän kritisoi muun muassa epämiellyttävää makua ja burgereiden ylitäyttämistä ja rasvaisuutta. 

Välimäki antaa suoran palautteensa Jennalle ja annokset kokanneelle Heidille.

- Maksaisinko näistä annoksista? En maksaisi, ainakaan valittamatta, Välimäki sanoo.

- Nämä olivat ala-arvoisia kaikki, mies jatkaa.

Naiset alkavat hihitellä, kun Välimäki vertaa annosten elementtejä muun muassa mustaanmakkaraan ja porkkanalaatikkoon. He eivät purematta niele kaikkea palautetta.

- Toki olen annoksista eri mieltä, mutta aina jos yrittäjä ajattelee että asiat ovat hyvin, ollaan ongelmissa, Jenna sanoo.

- Eteenpäin potkimista olemme tarvinneet, mutta se, että millä tapaa se tulee se eteenpäin potkiminen, että emme haraa vastaan, siinä voi olla pikkaisen eri homma, Heidi muotoilee.

Välimäki kokee, että naiset eivät ottaneet palautetta erityisen hyvin vastaan.

- Heidi ja Jenna eivät oikein tykänneet, kun avauduin heille. Toisaalta ihan sama mulle, mitä he tykkäävät, Välimäki lataa.

Ruoan lisäksi Välimäki huolestuu myös siitä, että Jenna ei yrittäjänä seuraa ravintolansa merkittäviä lukemia, kuten keskikate- tai henkilöstökateprosenttia. Keittiövierailulla Välimäki ottaa muun muassa ravintolan kastikkeet silmätikuikseen ja antaa myöhemmin tiukat kommenttinsa kameroille.

- En tiedä, mikä näitä tyyppejä riivaa. Täällä käytetään puolivalmisteita, joita lämmitellään sitä mukaa kun ruokaa menee. Sen lisäksi täältä puuttuu energia ihan täysin. Täällä vähän niin kuin hiihdellään huopatossuissa. Ja mimmit sen kun hihittelevät. Tämä on aivan naurettava paikka, Välimäki toteaa.

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!
klo 20.00
Nelonen

Lue myös: Hans Välimäki muistuttaa ravintola-asiakkaita tärkeästä asiasta - "Jokainen euro on tarpeen"

Kilpailut

Uusimmat