Kaikki artikkelit

Huomenna Tavastialla juhlitaan Eläköön SuomiRock -gaalaa.
Heinäkuussa juhlittava Turun Ruisrock järjestetään tänä vuonna jo 42. kerran. Festivaalin promoottori Juhani Merimaa kertoi Radio Sadan haastattelussa, että luvassa on viime vuoteen verrattuna myös muutoksia.
Maailma menetti eilen yhden arvostetuimmista kitaristeista, Gary Mooren. Tavastia-klubin toimitusjohtaja ja festivaalijärjestäjä Juhani Merimaa on samaa mieltä.
Tavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa kertoo Voicelle, ettei artistien tupakointia aiota kieltää rock-klubin lavalla, mutta tapaukset tulisi käsitellä yksilökohtaisesti.
Ankkarockin peruuntuminen ensi kesänä harmittaa vantaalaisia. Vantaan kaupungin kulttuurijohtaja Annukka Larkio yllättyi kuultuaan, että festivaalia ei järjestetä.
Ankkarockin promoottori Juhani Merimaa muisteli Ylen haastattelussa festivaaleilla esiintyneiden bändien raidereita, eli takahuonevaatimuksia. Merimaa kertoi, että festareilla esiintynyt Bloodhound Gang -yhtye pyysi backstagelle Shermann-sotilastankin.
Ruisrockia ja Ankkarockia järjestävä Juhani Merimaa arvioi, että lama-aika tekee tästä vuodesta festivaaleille vaikean.
Vantaan Korsossa pidettävää Ankkarockia juhlitaan tänä vuonna normaalia myöhempänä ajankohtana. Syynä ajankohdan muutokseen on viikkoa aikaisemmin Porissa pidettävä Sonisphere-festivaali.
Helsingin Tavastia-klubin toiminta laajenee. Tavastian Lauantaidisko käynnistyy 19. syykuuta.
Rockfestivaaleilla on kärsitty koko kesän yleisökadosta. Ankkarockin ja Ruisrockin promoottori Juhani Merimaan mukaan mennään kohti huonompia aikoja.
Ensi viikonloppuna starttaava Ruisrock on lähes tulkoon loppuunmyyty. The Voice tavoitti festivaalin pääpromoottorin, Juhani Merimaan.