Kaikki artikkelit

Kärkkäinen Oy:n ja Makia Clothingin välinen arvokiista sai uusia kierroksia maanantaina. Kärkkäinen julkaisi tiedotteen, jossa se väittää Makian lopettaneen yhteistyön painostuksen takia. Makian luova johtaja Totti Nyberg kuittaa väitteen huuhaana Voice.fi:lle.
Makia Clothing on monen muun suomalaisyrityksen tavoin päättänyt irtisanoa sopimuksensa Kärkkäinen Oy:n kanssa. "Vedämme omalta osaltamme rajan nyt tähän", Makialta kerrotaan.
Rovaniemen kentien tunnetuin matkailukohde on itse joulupukki.
Anssi Honkanen muodosti silloisen tyttöystävänsä Jonna Kärkkäisen kanssa Kaksio-duon. Parin seurustelusuhdetta ei tuolloin tuotu esiin julkisuudessa.
Laulaja Timo Kärkkäinen lähtee Jean S -yhtyeestä.
Katariina Souri nähtiin Playboyssa vuonna 1988. Hänestä kuvan julkaisi eilen Dita Von Teese, joka on yksi maailman tunnetuimmista burleskitähdistä.
Souri ajautui Playboyhin sattuman kautta.
Katariina Souri eli entinen Kata Kärkkäinen laulaa muusikkopuolisonsa Anzi Destructionin uudella levyllä.
Iltalehti uutisoi eilen pääministeri Matti Vanhasen olleen tiiviissä sähköpostiyhteydessä taiteilija-kirjailija Katariina Sourin (entinen Kata Kärkkäinen) kanssa. Vanhanen painotti nyt Ilta-Sanomille, että sähköpostittelu on ollut ainoastaan informaation vaihtoa koskien oikeudenkäyntitapauksia.
Mensan jäseneksi pääsee älykkyysosamäärällä, joka ylittää 131. Mensan jäseneksi täytyy olla älykkäämpi kuin 98 prosenttia kansalaisista, joiden keskimääräinen ÄO on 100. Suomen Mensa-yhdistyksen 2000 jäsenen joukkoon mahtuu myös julkimoita.
Kirjailija Kata Kärkkäinen on hyvästellyt entisen nimensä. Tästä lähtien hänet tunnetaan nimellä Katariina Souri.
Kirjailija Kata Kärkkäinen on voittanut 7 päivää -lehteä vastaan nostamansa oikeusjutun Helsingin hovioikeudessa, kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.