Kaikki artikkelit

Flamingo Spa eräänä loppukesäisenä lauantaina. Vaihdan vaatteeni bikineihin hotellihuoneessa ja kääriydyn valkoiseen, koppuraiseen kylpytakkiin. Toivon, etten löydä jonkun toisen hotellivieraan alushousuja froteetakin taskusta, kuten kerran Tallinnassa. Onni potkii tällä kertaa ja olen valmis siirtymään kylpylän trooppiseen ilmanalaan. Ennakko-odotusten mukaisesti tässäkään kylpylässä ei ole mahdollista uida kylpytakissa, vaikka kuinka haluaisi. Se on otettava pois – pois, vaikka sen alta paljastuukin kaikki, mitä yritän arjessa piilotella.
Vihdoinkin on aika aloittaa muodonmuutosprosessi tosissaan. Ennen häitä kiloja lähti about 12, joista muutama on hiipinyt kesän aikana takaisin. Tämä voi toki johtua holtittomasta pastan, jäätelön, pizzan ja muun roskaruoan suurkuluttamisesta – who knows! Mutta turha itkeä, kun jätökset ovat jo iskeneet ilmastointilaitteeseen.
Äkäisyys, univaikeudet ja jatkuva tarve syödö voivat olla merkki liian rajusta dieetistä.
Laihdutuskuurin avuksi itselleen voi printata kuvan siitä, miltä läski näyttää.
Jos haluat pudottaa muutaman kilon nopeasti, kannattaa kokeilla helppoja mehudieettejä.
Tuoreen tutkimuksen mukaan keskiverto nainen kokeilee elämänsä aikana useita kymmeniä laihdutuskuureja saavuttaakseen unelmavartalonsa.