Kaikki artikkelit

Radiojuontajana tutuksi tullut Satu Kotonen ompeli mekon Ivana Helsingin Haute Couture -näytökseen. Nainen haluaa tulevaisuudessa suunnitella asuja artisteille.
Sisarukset perustivat merkin kaksikymmentä vuotta sitten.
Paola Suhonen haluaisi nähdä mielenosoituksen halpoja hintoja vastaan.
Siskokset Paola ja Pirjo Suhonen perustivat 20 vuotta sitten Ivana Helsingin. Yhteistyö ei ole kuitenkaan sujunut täysin mutkitta.
Kampanjan pysäyttävät kuvat on ottanut Meeri Koutaniemi.
Paola Suhonen, Terhi Pölkki ja Irene Kostas ovat löytäneet oman juttunsa suunnittelijoina.
Urheilujohtaja Hjallis Harkimon tokaisu Yle Fem -kanavan maanantain Bettina-ohjelmassa on aiheuttanut keskustelua, kertoo Ilta-Sanomat. 
Ivana Helsinki -brändin perustanut Paola Anneli Ivana Suhonen paljasti Anna-lehdessä piirteet miehessä, jotka saavat tämän sydämen sykkimään.
Voicen Muotiviikon torstai-iltana nähty Seppälän syysmallisto oli täynnä pehmeitä värejä ja naisellista nostalgiaa. Näytös huipentui Paola Suhosen suunnittelemaan erikoismallistoon ja sen tiimoilta tehtyyn lyhytelokuvaan, jonka suunnittelija on itse kuvannut.
Voicen Muotiviikko käynnistyi eilen Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuman stylisti ja taiteellinen johtaja Teri Niitti paljastaa tärpit tämän illan ohjelmasta.
Paola Suhosen luotsaama IVANAhelsinki on noussut viime vuosina yhdeksi suomalaisen muodin suurimmaksi vientitoivoksi. IVANAhelsinki esitteli menneellä viikolla ainoana suomalaisena tulevan kevään 2012 kokoelmansa New Yorkin muotiviikoilla.
Paola Suhonen on suunnitellut Seppälän syksyyn malliston, joka saapuu kauppoihin marraskuun alussa. Suunnittelijayhteistyö on Suomessa ainutlaatuinen: elokuvaohjausta opiskeleva Suhonen on valmistanut myös lyhytelokuvan "Gone With The River", joka vie malliston tarinan Brooklynin maisemiin.
IVANA Helsinki -merkin luoja, suomalainen huippusuunnittelija Paola Suhonen käy todella usein kirpputoreilla. Hän myöntää, että pitää vähäksi alkaa hillitä kirpputoriostoksia.
Ivana Helsinki joutuu maksamaan mittavat asianajokulut, jotka saattavat nousta jopa useisiin satoihin euroihin tunnilta.
Juuri ensimmäisenä suomalaisyrityksenä New Yorkin Muotiviikoilla esiintynyt IVANAhelsinki tuo New Yorkissa nähdyn näytöksen Helsinkiin ja Voicen Muotiviikolle.
Muotitalo ja tavaramerkki IVANAhelsingin omistava Paola Suhonen on saanut miljonääri Donald Trumpin ex-vaimon raivon valtaan. Ivana Trump ei hyväksy naisen käyttävän tuotteissaan hänen etunimeään.