Etsi
Amanda Meixnerin kuvat todella puhuttelevat.
Tv-kokki Pipsa Hurmerintaa harmittaa, että ruokaa lapataan roskiin. Silti moni toivoisi, että ruoka on halvempaa.
Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin pinaatti-hernepasta syntyy edullisesti ja vaivattomasti.
Kuten arvata saattaa, eniten addiktoivat ne ruoka-aineet, joissa on runsaasti sokeria tai rasvaa.
Suolaisen ja makean yhdistäminen näyttää olevan monen mieleen.
Esimerkiksi aprikooseja ja teetä tulisi välttää, sillä ne hidastavat ruuansulatusta ja pakkaavat ulostetta kiinteämmäksi.
Suomessakin on vallalla suositus, jonka mukaan kiinteän ruuan aloittamisikä olisi neljän ja kuuden kuukauden välillä.
Vuosien työn tuloksena on syntynyt uusi lajike, jolla riittää varmasti kysyntää.
Cupcake-leivoksien ystävä hurahtaa hauskaan trendiin.
Kaikki naisen reseptit sopivat myös kasvissyöjille.