Kuva: Youtube

Nyt puhuu päänsä mikroon sementoinut mies: "Minun pitäisi ehdottomasti saada sakot"

10.12.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Tubettaja kuvailee vaarallista tempaustaan vitsiksi.

Viime päivinä erään tubettajan tempaus on noussut otsikoihin ympäri maailman. Kirjoitimme lauantaina miehestä, joka YouTube-videota varten laittoi päänsä mikroaaltouuniin ja jonka kaverit kaatoivat tämän jälkeen mikroon myös sementtiä. Miehen pää jumittui mikroon sementin kovetuttua, ja paikalle hälytetyllä palokunnalla kesti noin tunti pään irrottamisessa mikrosta.

Palokunta julkaisi erikoisesta tehtävästään Facebook-päivityksen ja tiedotteen, joissa he ilmaisivat moitteensa tempaukseen osallistuneelle porukalle. Palokunnan mukaan miehelle olisi voinut käydä tilanteessa hyvinkin huonosti ja hän olisi voinut jopa tukehtua.

- Kaikki ryhmän jäsenet olivat pahoillaan tapahtuneesta, mutta tämä oli selvästi työtehtävä, joka olisi saattanut estää meitä auttamasta jotakuta toista aidossa, onnettomuudesta johtuvassa hädässä, palomies Shaun Dakin kertoo tiedotteen mukaan.

Tempauksen toteuttanut mies, 22-vuotias Jimmy Swingler, on ladannut videon mikroepisodistaan YouTubeen, jossa sitä on katsottu jutun kirjoitushetkellä noin kolme miljoonaa kertaa. Videolla nähdään koko tapahtumasarja sementin sekoittamisesta miehen vapauttamiseen mikrosta. Voit katsoa videon alta. YouTube on kieltänyt videon alle 18-vuotiailta.

Tämän videon lisäksi Swingler on jakanut kanavalleen myös videon, jossa hän kertoo oman näkemyksensä koko kohusta. Videolla mies kiittää palokuntaa ja ensiapuhenkilöstöä heidän avustaan ja pikaisesti myös pyytää anteeksi aiheuttamastaan ylimääräisestä työstä. Mies ei kuitenkaan kadu tekosiaan.

- En aio tällä videolla puolustautua, ei minua sellainen kiinnosta v*ttuakaan. Tämä juttu oli hulvaton. Se oli pelkkä vitsi, Swingler kertoo videolla.

Mies myös sanoo videolla, että häntä kuuluisi hänen omasta mielestään sakottaa toiminnastaan ja pelastushenkilöstölle aiheuttamastaan vaivasta.

- Minun pitäisi ehdottomasti saada sakot. Oletan, että saankin sakot. Maksan mielelläni ja lahjoitan ne rahat niille ihmisille, jotka auttoivat minua sinä päivänä. Minua pitäisi sakottaa kuten niitäkin, jotka osallistuvat kännissä tappeluihin viikonloppuisin, Swingler sanoo.

Voit katsoa tämän videon kokonaisuudessaan alta:

Lue myös: Menikö tubettaja jo liian pitkälle? Pyrkii Ellen DeGeneresin talk show'hun erikoisella videolla

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat