Kuva: Shutterstock

Snorklaaja koki karmean yllätyksen, kun hänet kiskaistiin veden alle - koko tilanne tallentui kuviin

12.03.2019 19:45 - Katariina Auvinen - Luettu 2 665 kertaa

Snorklaamassa ollut eteläafrikkalainen mies joutui valaan suuhun.

Se, että valas erehtyisi luulemaan uimareita välipalaksi, kuulostaa lähinnä siltä, mitä voisi tapahtua jossain piirretyissä. Tällainen tilanne sattui kuitenkin snorklaamassa olleelle Rainer Schimpfille, joka oli kuvaamassa vedenalaista maailmaa. 

Etelä-Afrikassa lähellä satamaa snorklaamassa ollut 51-vuotias mies toimi sukellusoppaana, kun hän koki elämänsä yllätyksen. Brydenvalas erehtyi luulemaan miestä välipalaksi ja nappasi tämän suuhun. Schimpfin mukana oli kaksi hänen kollegaansa, jotka näkivät tilanteen. 

Netissä levisi videoita, jossa näkyy, kuinka valas nappaa miehen suuhunsa ja sukeltaa sen jälkeen veden alle. Eläin tajusi pian kuitenkin erheensä ja avasi suunsa, jotta Schimpf pystyi pelastautumaan. 

- Siinä hetkessä ei ollut tilaa pelolle tai tunteille. Tiesin heti mitä oli tapahtunut ja pidättelin henkeäni, koska kun valas tajuaisi virheensä, se sylkäisisi minut ulos jossain syvällä Intian valtameressä, mies kertoi antamassaan haastattelussa. 

Mies pääsi nopeasti onneksi ulos valaan suusta ja ui pintaan. Koko tilanne kesti vain alle pari sekuntia, mutta se oli todella pelottavaa. Kun mies ui kollegoidensa luokse, kävi ilmi, että he olivat tallentaneet koko tilanteen kameroille. 

- Kuvia katsoessani ymmärsin, kuinka onnekas todella olin, ettei mitään pahempaa sattunut, hän kertoo. 

Uusimmat