”Zombiemummo” säikytti naapurit: Kiipesi arkusta kuusi päivää kuolemansa jälkeen

29.02.2012 17:15 -

Kiinalaisvanhus aiheutti naapureilleen ja kylänmiehilleen melkoisia sydämentykytyksiä.

Liuloun kylässä, Guangxin maakunnassa asuvan 95-vuotiaan Li Xiufengin naapuri löysi naisen tämän kotoa liikkumattomana ja hengittämättä. Kun naapuri ei saanut vanhusta hereille, oletti hän iäkkään naisen kuolleen nukkuessa.

- Näen häntä normaalisti päivittäin. Kun hän ei noussut, päätin käydä herättämässä hänet. Mutta vaikka yritin saada virkoamaan ja kutsuin häntä nimeltä, mitään reaktioita ei näkynyt. Tunsin, että joku oli pielessä ja huomasin, ettei hän hengitä - hän oli kuollut. Keho oli kuitenkin vielä lämmin.

Sillä Xiufeng asui yksin, naapuri alkoi poikansa kanssa valmistella naisen hautajaisia. Vanhus makasi kotitaloonsa sijoitetussa avoimessa arkussa useita päiviä, jotta läheiset pystyivät tervehtimään häntä vielä viimeisen kerran.

Onni onnettomuudessa, arkun kantta ei kuitenkaan päätetty naulata kiinni hautajaisia edeltävänä päivänä - hautajaispäivänä naapuri nimittäin löysi arkun tyhjänä.

- Säikähdimme ja pyysimme toisilta naapureilta apua.

Kun kadonnutta ruumista ruvettiin etsimään kyläläisten voimin, etsintäpartio kohtasi ällistyttävän näyn: Xiufeng istui omassa keittiössään tekemässä ruokaa.

- Nukuin pitkään. Kun heräsin, tunsin itseni nälkäiseksi ja halusin tehdä jotain syötävää. Minun piti työntää kantta pitkään, että pääsin kiipeämään ulos.

Sikäläisen sairaalan mukaan Xiufeng vajosi kooman kaltaiseen, keinotekoisen kuoleman tilaan, jossa hengitys ei enää kulje, mutta keho pysyy lämpimänä.

- Kiitos paikallisen tradition, arkkua ei haudattu useaan päivään, se pelasti hänen henkensä, lääkäri kommentoi.

Paikallisen perinteen takia "kuolleista noussut", kuitenkin koki myös yhden takaiskun. Tapojen mukaan menehtyneen omaisuus poltetaan kuoleman jälkeen, näin kävi myös Xiufengin kohdalla.

Lähde: Mirror

Uusimmat