Nainen sai kolmetuntisen orgasmin: "Sairaalassa luultiin, että synnytän" Katso video

07.01.2014 07:45 - Rea Tallgren

Amerikkalainen Liz harrasti hyvää seksiä kumppaninsa Ericin kanssa. Orgasmista tuli kuitenkin huomattavasti isompi kuin kumpikaan pariskunnasta olisi toivonut.

Pariskunnat kertovat TLC-kanavan uutuussarjassa seksikokemuksistaan, jotka ovat vieneet heidät ensiapuun. Uskomattomista tarinoista yksi harvinaisin on varmasti juuri Lizin ja Ericin tarina.

Liz ja Eric olivat harrastaneet seksiä ja kaikki oli mennyt mallikkaasti. Pian seksin jälkeen Lizistä alkoi tuntua uudestaan siltä, kun hän saisi orgasmin. Naisen ihmeeksi tunne ei helpottanut.

- Yritin kaikkea. Hypin, ja aloin juoda viiniä, kun ajattelin, että minun olisi pakko rentoutua, Liz muistelee ohjelmassa.

Kun tunne vain jatkui ja jatkui, alkoi Liz joutua paniikkiin. Tilanteesta alkoi olla leikki kaukana ja niinpä pariskunta kiiruhtikin ensiapuun.

Sairaalassa Liz sai vihdoin helpotuksen oloonsa. Sarjassa kokemuksistaan kertovat myös pariskunta, joka loukkasi itsensä harrastaessaan seksiä talonmiehen komerossa ja mies, joka tippui kolmannesta kerroksesta alasti.

Katso video Lizin kokemuksesta alta:

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat