Kuva: YouTube

Neljä tavallista miestä photoshopattiin kuten julkkisnaiset - kokeilu järkytti

13.07.2016 22:45 - Rea Tallgren

Neljä miestä halusi tietää, kuinka paljon vaivaa tulisi nähdä, jotta heistä saisi otettua samanlaisia kuvia kuin julkkiskaunottarista. Prosessi veti heidät hiljaisiksi.

Buzzfeed uutisoi videosta, jolla The Try Guys -nimeä kantava neljän miehen ryhmä päättää otattaa itsestään kuuluisia photoshopattuja kuvia matkivia otoksia ammattilaisten avulla. Matkitut kuvat ovat aikanaan nousseet otsikoihin juuri sen takia, että ne ovat näyttäneet niin aidoilta ja edesauttaneet monien mielestä epärealististen kauneusihanteiden syntymiseen. 

Miehet saivat huomata prosessin aikana, kuinka paljon vaivaa jo ennen kuvauksia joudutaan näkemään.

Heidän vartalonsa öljyttiin ja heitä meikattiin tuntikaupalla, vaikka lopullisessa kuvassa lookin olisi pitänyt olla mahdollisimman meikittömältä näyttävä. Lisäksi heidän vartaloonsa varjostettiin puutereilla ja heitä öljyttiin kuin lihakimpaleita. 

(kuva: YouTube)

Kuvauksissa miehet vääntelehtivät tuskaisesti epämukavissa asennoissa matkien alkuperäisiä kuvia. 

- En usko, että kyseinen asento on edes mahdollinen, se on varmaan photoshopattu jälkeenpäin, eräskin miehistä totesi. 

Kuvauksien jälkeen kuvat käsiteltiin rajusti, jotta ne saatiin muistuttamaan kuvia, joita niiden oli tarkoitus matkia. Tulokset järkyttivät ja saivat miehet hiljaiseksi.

(kuva: YouTube)

- Huomaatteko, että ennen kuin minut photoshopattiin kuten naiset, minun katseeni sanoi: "Varo, täältä minä tulen ja otan sinut rajusti", mutta kun minut photoshopattiin, katseeni alkoi näyttää siltä kuin sanoisin: "Tule luokseni ja ota minut rajusti."

Muut miehet nyökyttelivät hänen havainnoilleen.

Katso ajatuksia herättävä video alta.

Lue myös: Nolo kuvankäsittelymoka huvittaa netissä - naisella on kaksi oikeaa jalkaa

Lue myös: Karu tieto Ikean kuvaston sisustuskuvista - jopa 75% ei ole totta

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat