Kuva: Fotolia

Bloggaajien uusi kuvausniksi huvittaa - käyttävät lemmikkejään mattoina

30.08.2016 15:15 - Tiina Svensk

Kuvaajien nelijalkaiset ystävät näyttävät olevan vähintäänkin hämillään uudesta tehtävästään.

Blogeja selatessamme olemme tottuneet näkemään kirjoittajien uusia meikki- ja vaatekokeiluja kauniisti aseteltuina alustoille, missä tuotteet pääsevät oikeuksiinsa. Viimeisimpien trendien joukossa bloggaajat ovat suosineet taustana karvaista turkkitaustaa - mutta valitettavasti kaikilla ei välttämättä ole varaa tai halua hankkia turkkimattoa vain kuvia varten.

Onneksi bloggaajat ovat myös huijaamisen mestareita, sillä he tietävät kaikki parhaimmat niksit siihen, miten kuvat saa näyttämään todellisuutta paremmilta. Tällä kertaa he ovat ottaneet apureikseen omat lemmikkinsä - ja lopputulos on saanut aikaan huvittuneita kommentteja etenkin Twitterissä.

Bloggaajat asettavat tuotteet oman lemmikkinsä turkille ja rajaavat kuvan siten, ettei siitä näe todellista alustaa. He ovat myös jakaneet mielellään kuvia kulissien takaa lemmikeistä, jotka ovat vähintäänkin hämmentyneitä uudesta tehtävästään.

Ensimmäisenä idean esitteli 20-vuotias teksasilainen bloggaaja Kenya. Esimerkkikuvia ideasta voit katsoa alta. Jos kuvat eivät näy, voit katsoa Kenyan kuvan täältä.

Lue myös: Bloggaaja paljasti totuuden muodonmuutoskuvien takaa - katso, miten se onnistuu 30 sekunnissa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat