Kuva: Indiegogo

Uutuusbokserit lupaavat suojata miesten sukukalleudet kännykän säteilyltä

14.11.2016 21:45 - Mika Parikka

Erilaisilla tutkimuksilla pyritään osoittamaan, että matkapuhelimien säteily ja langattomat verkot vaikuttavat negatiivisesti spermaan ja hedelmällisyyteen.

Matkapuhelinta tulee pitäneeksi varsinkin miehenä useimmiten housun etutaskussa. On kuitenkin tutkimuksia, joiden mukaan puhelimen säteily voi vaikuttaa sperman laatuun sekä hedelmällisyyteen. Monikaan ei ole näitä tutkimuksia ottanut kuuleviin korviinsa, mutta ilmiöön uskovat ovat nyt kehitelleet bokserit, jotka suojaavat pukijansa säteilyltä.

Säteilyltä suojaavat bokserit ovat nimetty vaatimattomasti "Spartaneiksi." High-tech -tekniikkaa sisältävien boksereiden idea on yksinkertaisesti suojata käyttäjänsä sukukalleuksia matkapuhelimen ja langattomien verkkojen aiheuttamalta säteilyltä. 

Lopputuloksen luvataan tuntuvan päällä samalta kuin mitkä tahansa muutkin bokserit, mutta lompakossa ne eivät todellakaan tunnu samalta. Vain yksi pari maksaa noin 42,50 euroa, joka on yksistä boksereista suhteellisen mojova hinta. Toisaalta, jos tutkimuksia on uskominen, on 42,50 sukukalleuksien turvaamisesta varsin kohtuullinen hinta.

Katso alta kuva sukukalleudet suojaavista boksereista:

(kuva: Spartan-Underwear)

Lähde: Mashable, IndieGoGo

Lue myös: Härskit susibokserit villitsevät netissä - ostaisitko omalle kullalle lahjaksi?

Lue myös: Miehet: Tästä syystä kännykkää ei kannata pitää housun taskussa

Lue myös: 8 yllättävää terveyshaittaa, jotka kännykkäsi aiheuttaa - tiesitkö näitä?

Kilpailut

Uusimmat