Nainen ei päässyt yliopistoon ja reagoi tietoon yllättävällä teolla - netti täyttyi ylistyksestä

14.01.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

18-vuotias Claudia Vulliamy käytti yliopistolta tullutta hylkäyskirjettä taidemaalauksen raaka-aineena nerokkaalla tavalla.

Meillä kaikilla on omat keinomme käsitellä pettymyksiä. Yksi suurimmista pettymyksistä nuorten elämässä on kiistatta ne kouluhaut, jotka eivät johda toivottuun lopputulokseen.

Claudia Vulliamy, 18, haki Oxfordin yliopistoon, mutta ei päässyt sisään. Nuori nainen päätti käyttää yliopistolta tullutta hylkäyskirjettä taiteensa materiaalina ja leikkasi kirjeestä tekstiä osaksi maalausta. Maalaus on saanut suurta huomiota internetissä sen jälkeen, kun Vulliamyn äiti Louisa Saunders jakoi kuvan maalauksesta Twitteriin.

Maalaus on tehnyt suuren vaikutuksen ihmisiin, sillä Saundersin twiitistä on tykätty jo noin 150 000 kertaa. Saundersilta on Twitterissä kysytty, hakiko hänen lahjakas tyttärensä kenties opiskelemaan taidetta. Näin ei kuitenkaan ollut, vaan Vulliamyn tähtäimessä oli päästä opiskelemaan klassillisten kielten ja historian laitokselle.

Twitter-päivityksen kommenteissa ollaan kannustettu Vulliamya tämän taideharrastuksessa.

"Hän ei tarvitse paikkaa Oxfordissa, vaan hän tarvitsee oman taidenäyttelyn", kommentoi Jenny Jones.

"Avain menestykseen on se, että oppii käsittelemään hylkäyksiä. En ole koskaan nähnyt kenenkään tekevän sitä näin hyvin!" kirjoittaa Frank Cottrell-Boyce.

Pääset tutustumaan Vulliamyn taiteeseen enemmän hänen omalta Instagram-tililtään.

Lue myös: Luonnistuisiko sinulta? Taiteilija piirtää kaksi muotokuvaa yhtä aikaa, katso

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat