Kuva: Fotolia

Isän kauhunhetki naurattaa Facebookissa: "Yhtäkkiä tajusin hajun tulevan lastenhuoneesta"

22.05.2017 19:45 - Rea Tallgren

Jessen ja hänen tyttärensä kahdenkeskinen päivä päättyi kammottavaan kakkakepposeen, joka jätti isään syvät traumat.

Amerikkalainen Jesse Mab-Phea Hill on kahden lapsen isä. Hänen nettihitiksi nousseessa päivityksessään pääosaan nousee hänen taaperotyttärensä Alessandra.

Kahden kesken tyttärensä kanssa kotona ollut Jesse oli ollut rentoutumassa kellarissa tyttärensä nukkuessa yläkerrassa, ja päättänyt kiivetä keskikerroksessa sijaitsevaan keittiöön hakemaan jotain naposteltavaa. Sitten oli alkanut tapahtua. 

"Yhtäkkiä haistoin jotain kummallista. Yritin katsoa, olisiko koirillamme käynyt vahinko, mutta oivallus iski minuun lujaa; haju tuli yläkerrasta."

Jesse kertoo juosseensa tyttärensä huoneeseen - ja kohdanneensa karmivan näyn. 

"Hän heilutteli kädessään kakkavaippaa. Joka paikka oli täynnä ulostetta. Hänen hiuksensa, jalkansa, kätensä ja sänkynsä...", Jesse kirjoittaa. 

Jesse tunnustaa miettineensä sekunnin ajan, voisiko hän teeskennellä nukkuvaa ja odottaa vaimonsa tulevan kotiin, löytävän sotkun ja toivottavasti myös siivoavan sen. Sitten hän kuitenkin päätti alkaa toimia. 

Tuntien urakka

Jesse kertoo kantaneensa tyttärensä oksennusta pidätellen suoraan kylpyammeeseen. Hänellä oli kestänyt 20 minuuttia saada tyttärensä puhdistettua. Sen jälkeen vuorossa oli toinen operaatio - tyttären huone. 

"Joka paikassa oli kakkaa. Sitä oli sängyssä, verhoissa, leluissa...", isä kertaa. 

Huoneen puhdistamiseen tarvittiin Jessen mukaan lopulta kaksi talouspaperirullaa, viisi isoa pyyhettä, yksi pullo valkaisuainetta ja kaksi ja puoli tuntia aikaa.

Lisäksi yhden säkillisen kakalla kuorrutettuja leluja Jesse heitti roskiin.  

"Toimikoon tämä kirjoitus eräänlaisena ehkäisykannustimena monelle", Jesse vitsailee. 

Jessen päivityksestä on tykätty jo yli 15 000 kertaa. Pääset katsomaan tapahtumapaikalta julkaistut kuvat alta, tai jos ne eivät näy, tästä - mutta teet sen omalla vastuullasi. 

Kerroimme hiljattain nokkelasta äidistä, joka keksi oivat tavan lievittämään lapsensa eroahdistusta huijaamalla lapsen luulemaan, että on paikkalla vaikka onkin muualla. Lue lisää aiheesta täältä.

Lue myös: Tutkimus: Isien ja lasten yhteiset leikit vauva-aikana tekevät lapsesta älykkään

Lue myös: Vauva tapasi äitinsä identtisen kaksoissiskon ensimmäistä kertaa - huvittava ilme kertoo kaiken!

Lähde: Love What Matters

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat