Personal trainer muistuttaa: Kukaan ei näytä timmiltä jatkuvasti

15.07.2017 15:15 - Tiina Svensk

Kukaan ei näytä jatkuvasti treenatulta tai timmiltä - vaikka olisikin kovassa kunnossa.

Sosiaalinen media luo paljon uudenlaisia ulkonäköpaineita, ja myös monilla treenaajilla on paineita näyttää timmiltä. Metron artikkelissa haastatellaan personal traineria ja ravitsemusasiantuntija Sophie Allenia, joka kuitenkin lataa totuuden pöytään.

Allen jakaa seuraajilleen usein muistutuksia siitä, että kenenkään keho ei näytä jatkuvasti "täydelliseltä." Hän muistuttaa, että ruokailulla, kuvanottohetkellä ja kuvakulmilla on vaikutusta lopputulokseen: sosiaalisessa mediassa näkemämme kuvat ovat siis usein "huippuhetkiä", joita meille on valittu jakaa - ei otoksia todellisuudesta.

- Jos tämä auttaa rikkomaan harhakäsityksiä treenatusta kropasta, jatkan näiden kuvian postaamista, Allen toteaa haastattelussa.

Hän haluaa muistuttaa, että kukaan ei näytä täysin treenatulta kellon ympäri. Allenin mielestä on kuitenkin myös hyväksyttyä jakaa kuvia itsestään poseeraamassa:

- Itsekin jaan kuvia missä poseeraan, sillä haluan esitellä kovan työni tuloksia. Uskon kuitenkin, että monista on mukavaa nähdä myös normaaleja kuvia etenkin, kun elämme ajassa missä näkyvät vatsalihakset ja laihat reidet ovat kauneusihanteita.

Katso kuvat alta. Jos muutoskuva ei näy, löydät sen täältä.

Lue myös: Minun tarinani: Emilia, 21, laihdutti yli 60 kiloa - katso kuvat

Lue myös: Miten voit opetella hyväksymään itsesi paremmin sellaisena kuin olet? Muista 2 tärkeää periaatetta

Lue myös: Itsensä hyväksyminen, rohkeus ja unelmat - lue nuorten naisten hyvinvoinnin kulmakivet

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat