Kuva: Fotolia

Mies joutui sairaalaan tungettuaan munalukon virtsarakkoonsa

20.11.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Aasialainen mies saattoi aiheuttaa tekosillaan pysyviä vaurioita itselleen.

Lääkärit ovat varmasti nähneet mitä ihmeellisimpiä asioita vastaanotollaan, mutta Kiinassa erään tohtorin eteen tuotiin hieman erilainen tapaus. Vastaanotolle tuli mies, joka sai omien sanojensa mukaan seksuaalista tyydytystä siitä, että hän tunkee asioita omaan virtsaputkeensa. 

Tällä kertaa mies oli työntänyt pientä munalukkoa virtsaputkeensa, mutta lukko oli työntynyt niin syvälle, että se olikin kulkeutunut miehen virtsarakkoon. Kun mies tajusi mokanneensa, hän kiirehti äkkiä sairaalaan. Vaikka munalukko oli pieni, on sen työntämiseen tarvittu silti voimaa. Lääkärit ihmettelivät tämän miehen saavutusta tovin. 

Sairaalassa mies joutui lukuisiin testeihin. Lääkärit koettivat miettiä, mikä olisi turvallisin keino saada munalukko ulos. He päättivät, että ainut ja oikea vaihtoehto olisi leikkaus. Mies leikattiin, jonka jälkeen hän joutuu olemaan sairaalassa kunnes vammat ovat parantuneet. Asiantuntijoiden mukaan vielä ei ole varmaa, aiheuttiko mies omalla teollaan pysyviä vammoja. 

Lääkärit ovat joutuneet noukkimaan mitä ihmeellisimpiä asioita ihmisten alapäästä. Eräs mies oli työntänyt muun muassa 15 nuppineulaa penikseensä, koska tunti siitä seksuaalista tyydytystä. Valitettavasti tämäkään kaveri ei saanut neuloja itse ulos, joten hän joutui lähtemään sairaalaan. 

Lue myös: Miksi haluan katsella, kun kumppani masturboi? Naiset kertovat

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat