Kuva: Pixabay

Nainen tilasi ruokaa kotiovelle - alkoi saada epäilyttäviä viestejä

17.01.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Lähetti tykästyi asiakkaaseensa hieman liian innokkaalla tavalla.

Nainen jakoi pelottavan tarinan Twitterissä erään illan tapahtumista. Britanniassa asuva Michelle Midwinter, 33, päätti tilata netin kautta noutoruokaa. Ruoka saapui lähetin avulla kotiovelle, mutta heti oven sulkemisen jälkeen hän sai omituisen viestin. 

Midwinterin puhelin pärähti oudosta numerosta. Hänelle oli saapunut viesti, jossa luki pelkästään "Hei". Nainen päätti kysyä, kuka ihme häntä yrittää tavoitella. Vastauksena luki vain, että viestin lähettäjä on naisen fani. 

Lopulta kävi ilmi, että juuri ruuan tuonut lähetti oli viestien takana. Se mikä karmaisi Midwinteriä oli ruokalähetin viimeisimmiksi lähettämät viesti. Niissä lähetti kertoo odottavansa seuraavaa kertaa, kun hän näkisi naisen. Lopuksi hän on liittänyt kuvaan emojin, joka kuvasi huulia. 

Nainen kertoi yksiselitteisesti, ettei ikinä aio tilata mitään häneltä. Midwinter valitti myös lähettiyhtiöön, joka ei ottanut asiaa ollenkaan vakavasti. Lähetin käytös koetettiin lakaista maton alle tarjoamalla alle kymmenen euron lahjakorttia seuraavan tilauksen yhteydessä. 

Nainen päätti kuitenkin julkaista kaikki viestit Twitterissä, jossa viestit ovat saaneet pöyristyneen vastaanoton. Naiselle selvisi myös se, että jotkut muutkin naiset ovat saaneet lähetiltä viestejä. 

Nainen päätti julkaista viestit myös sen vuoksi, että muut säästyisivät mahdollisesti epämukavilta viesteiltä. 

Lue myös: Mies kyllästyi tekstiviestejä urkkivaan anoppiin - löi jauhot suuhun nerokkaalla tavalla

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat