Kuva: Pixabay

40-vuotias nainen rehellisenä: ”4 asiaa, jotka opin elämäni ensimmäisestä yhden yön jutusta”

17.01.2018 21:45 - Senja Rapila

Yhden illan jutut eivät ole aina niin huono idea.

"Menin naimisiin ensimmäisen miehen kanssa, jonka kanssa harrastin seksiä.  Sitten kun 23 vuotta kestänyt avioliittoni päättyi, olin yli 40-vuotias. Silloin koin ensimmäisen yhden illan juttuni."

Monilla naisilla on kokemusta yhden yön kestäneistä suhteista, mutta kaikki eivät puhu niistä niin ylpeinä. Yhden illan juttuja voidaan hävetä ja ne piilotetaan mahdollisimman syvälle deittailuhistorian uumeniin, ettei niistä tarvitse varmasti koskaan puhua.

Eräs nainen on nyt jakanut oman tarinansa Pop Sugar -sivustolla siitä, miten hänen elämänsä ensimmäinen yhden illan juttu vaikutti häneen ihmisenä. Voit lukea naisen oppimat asiat alapuolelta ja ymmärtää, että yhden illan jutut eivät ole aina niin huono idea.

1. Opin sen, millaisista miehistä pidän.

"Kerron tyttärilleni aina, että heidän pitää maistella eri ruokia tietääkseen mikä on lopulta se suosikki. Miten oppisitkaan tietämään mitä haluat, ellet suutele paljon sammakoita? Emme tiedä mitä haluamme, ellemme kokeile sitä; uutta ruokaa, matkustamista tai erilaisten miesten kanssa rakastelua."

2. Opin pyytämään mitä haluan.

"Yhden yön juttujen kanssa ei ole mahdollisuutta harrastaa loistavaa seksiä toista kertaa tyypin kanssa, jonka olet löytänyt. Jos haluat jotain, sinun tulee pyytää sitä heti siinä tilanteesa. Se on taito, jonka moni nainen on oppinut kantapään kautta. 

Kokeilin sitä kerran yhtenä hulluna iltana. Opin samalla, että pienen kommunikoinnin avulla voin saada ihan mitä haluan sängyssä. Ei vääriä oletuksia,  vääriä signaaleita tai hämmennystä. Hauskinta tässä on se, että tuntematon ihminen opetti sen minulle!"

3. Opin nauttimaan hetkestä, enkä murehtimaan "suhteen" tulevaisuutta.

"Monet naiset kaipaavat läheisyyttä ja saattavat jäädä roikkumaan yhden illan juttuun, toivoen siitä suhdetta. Uskon, että naistenkin tulisi olla sujut välillä sen kanssa, että voi luopua seuraavana aamuna seikkailusta ilman häpeää. Se ei ole ajanhukkaa tutkia seksuaalisuuttamme ja elää hetkessä. Lisäksi: fantasian eläminen voi johtaa useisiin orgasmeihin."

4. Opin, että voin olla voimakas, itsenäinen ja seksikäs - kaikkea yhdellä kertaa.

"Jokaisessa naisessa on neljä puolta: hoivaava, parantava ja empaattinen puoli; intuitiivinen, henkinen ja viisas; määrätietoinen, tavoitteita saavutteleva; ja intohimoinen, leikkisä puoli. Jotta voimme elää täysillä, meidän tulee ammentaa voimaa näistä kaikista puolista.

Kun olemme sinut seksuaalisuutemme kanssa, otamme enemmän vastuuta omasta onnellisuudestamme. Jos kiellämme seksuaalisuutemme, voimme ajautua siihen tilanteeseen, ettemme käytä ehkäisyä, joka voi johtaa sukupuolitauteihin tai suunnittelemattomaan raskauteen.

Valinnassani on voimaa. Minun tulisi olla itsevarma seksin suhteen, koska valitsen osallistumiseni, joten se on voimaannuttavaa, ei häpeällistä. Sinkkunaisena olen itse kontrollissa siitä, kenen kanssa harrastan seksiä ja milloin."

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Seksi elokuvissa ei aina vastaa todellisuutta - voitko samaistua listaukseen?

Lue myös: Seksigurun neuvot kiihkeämpään seksielämään - ota haltuun jo tänään

Lue myös: Imuttelu julkisella paikalla, ylisöpöt some-päivitykset - Pariskuntien tavat, joita sinkut inhoavat

Kilpailut

Uusimmat