Kuva: Shutterstock

Nainen tapasi ihailemansa muusikon tajuamatta sitä itse - tarina sai Twitterin sekaisin

10.04.2018 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tarina sai lopulta mielenkiintoisen käänteen.

Hollantilainen muusikko Dotan jakoi omalla Twitter-tilillään mielenkiintoisen kohtaamisen, joka tuli hänen eteensä eräällä lentomatkalla. Hän aloittaa tarinan kertomalla, että huomasi lentokoneessa vieressään istuvan naisen kuuntelevan hänen musiikkiaan.

Jossain vaiheessa matkaa kaksikko alkoi jutustella, niitä näitä. Nainen muun muassa kysyi Dotalta, mitä tämä tekee työkseen. Hän vastasi olevansa muusikko, mutta ei viitannut sanallakaan siihen, että musiikki, joka naisen korvilla soi, on hänen kynästään.

Miehen mukaan tilanne meni koko ajan hämmentävämmäksi, etenkin siinä vaiheessa, kun nainen sai hänet kuuntelemaan omaa musiikkiaan.

"En ole vieläkään kertonut hänelle kuka olen," hän kertoi Twitterissä.

Koko lennon ajan hän twiittaili viimeisimpiä käänteitä. Hänen seuraajansa olivat vakaasti sitä mieltä, että hänen tulisi kertoa vieressään olevalle naiselle, kuka hän todella on. Dotan teki sen kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun lentokone laskeutui määränpäähänsä.

"Laskeuduimme juuri. Kirjoitin hänelle lapun, jonka annoin poistuessamme koneesta," hän kertoi.

Lapun saatuaan nainen kirjoitti vastauksen takaisin sähköpostin välityksellä.

"En oikein tiedä mistä aloittaa. Ensinnäkin, en voi ymmärtää miten tyhmä oikein olin, koska en tunnistanut sinua ja samalla ohitin kaikki ne hienovaraiset vihjeet, joita minulle annoit. Ostin levysi sen jälkeen, kun kuulin kappaleen The Originals -sarjassa. Siitä lähtien se on soinut minulla non-stoppina.

Olisin kovasti halunnut kertoa sinulle kasvotusten, miten tärkeää musiikkisi on minulle. Haluan, että ymmärrät, ettei tämä ollut mitään henkilökohtaista. En tunnista suurinta osaa lempiartisteistani, sillä minulle musiikki on tärkeintä," hän muun muassa kirjoitti.

Koko käydyn keskustelun pääset katsomaan täältä.

Lue myös: Fani kertoi J.K. Rowlingille masennuksestaan - kirjailijalta kaunis vastaus

Lue myös: Juopunut fani nylkytti itseään Céline Dionia vasten kesken keikan - laulajan reaktio loksautti leuat

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat