Kuva: Shutterstock

Ovatko jääpalat osa seksileikkejäsi? Vältä vahingot ja lue 3 asiaa, jotka tulee huomioida

09.06.2018 19:15 - Senja Rapila

Jääpalat voivat tuoda erilaisia elämyksiä makuuhuoneen puolelle.

Jotkut ovat saattaneet jo ottaa jääpalat mukaan seksileikkeihin, varsinkin sen jälkeen kun Fifty Shades -elokuvasarja tuli elokuvateattereihin. Vaikka jääpalat voivatkin sopia joidenkin seksileikkeihin, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, ettei tee asian kanssa virheitä.

Mitä kannattaa välttää silloin, jos käyttää jäitä seksileikeissä? Voit lukea vinkit alapuolelta.

1. Älä käytä jäitä suoraan otettuasi ne pakastimesta.

Kun jääpalat ottaa suoraan pakkasesta, ovat ne todella, todella kylmiä. Tässä vaiheessa voi olla vaikea erottaa sitä, tuntuuko kylmyys hauskalta ja shokeeraavalta, vai onko se vahingollista ihollesi niin kylmänä.

Eli muista ottaa jääpalat vähintään 5-10 minuutiksi esimerkiksi lautaselle ennen käyttöä, ettei jääpala jää kiinni ihon herkimmille alueille.

2. Harkitse, haluatko laittaa niitä sisääsi/kumppanisi sisälle.

Jotkut ovat ehkä halunneet kokeilla sitä, miltä tuntuu laittaa jääpala itsensä tai kumppaninsa sisälle. Asiantuntijat varoittavat, että tämän suhteen kannattaa olla hyvin varovainen. Jään ei pitäisi koskaan olla ihmisen sisällä yli viittä minuuttia.

Hyvä vaihtoehto on hankkia lelu, jonka voit laittaa esimerkiksi pakastimeen. Näin voit kokeilla turvallisesti kylmää myös sisäisesti. Muista, että liukuvoiteenkin voi pitää jääkaapissa, jos haluaa erilaisia elämyksiä.

3. Muista, että kihelmöinti ei aina kieli nautinnosta.

Vaikka jää iholla voi tuntua erilaiselta, ihanalta ja jännittävältä kihelmöinniltä, on hyvä erottaa paleltuman aiheuttama kihelmöinti hyvänlaisesta kihelmöinnistä. Jotkut pitävät kylmää hieman epämiellyttävältä ensin, mutta jos se tekee kipeää, on tiedossa ongelmia.

Muista kommunikoida kumppanisi kanssa tuntemuksistanne leikin ohella. Pistävät tunteet, polttava tunne tai kihelmöinti ovat merkkejä paleltumasta. Tämä tarkoittaa sitä, että jääleikit on hyvä lopettaa hetkeksi ja lämmittää ihoa. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastavat: Miltä tuntuu olla se toinen nainen?

Lue myös: Miehet kertovat, mitä ajattelevat seksin aikana välttääkseen ennenaikaista laukeamista

Lue myös: 6 henkilöä paljastavat, kenen kanssa pettivät kumppaniaan - kertomuksissa toistuu sama kaava

Kilpailut

Uusimmat