Kuva: Shutterstock

Tuntemattoman naisen käytös sai äidin veren kiehumaan - "Toivottavasti olet tyytyväinen tekosiisi"

26.08.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Hannah Sewell kirjoitti Facebook-julkaisun, joka on saanut satoja kommentteja.

Yhden lapsen äiti Hannah Sewell oli oman poikansa kanssa ruokakaupassa, kun tuntematon nainen lähestyi häntä. Sewellin poika oli hetkeä aiemmin iloinnut lempiomenoistaan, joita äiti oli laittanut kärryyn. Lapsi kärsii kehityshäiriöstä, jonka vuoksi puheentuottaminen ei onnistu häneltä. 

Caden-poika oli innoissaan, kun hän näki naisen lähestyvän heitä. Pojan ilo oli kuitenkin lyhytikäinen, kun nainen kääntyi tämän puoleen ja jätti Cadenin todella surulliseksi. Hannah-äiti kirjoitti pitkän kirjoituksen Facebookiin, joka on levinnyt ympäri maailmaa. 

"Nainen tiedusteli pojaltani, että enkö vie häntä ikinä minnekään, kun hän ei osaa käyttäytyä. Jäin aivan sanattomaksi. Kerroin naiselle, että Cadenin puheentuottaminen ei onnistu, joten hän ei voi ilmaista itseään sanallisesti. Sen jälkeen nainen kääntyi minun puoleeni ja käski minun kontrolloida lastani, jotta muut voisivat jatkaa ostoksien tekemistä. 

Olin niin sanaton ja vihainen siitä, miten joku voi tehdä noin. En tiedä tiesikö nainen, mutta hän särki minun ja poikani sydämet. Poikani vielä ennen pelkäsi vieraita ihmisiä, joten juuri kun hän alkoi avautumaan, hänet lytättiin maahan. Jätin kaikki ostokseni niille sijoilleni ja lähdin poikani kanssa pois. 

Vein hänet hänen rakkaimpaan ruokapaikkaansa, mutta hän ei halunnut syödä. Hän ei innostunut edes lempiomenoistaan. Poikani vain istui surullisena ja nyppi ruokaansa. Toivottavasti olet tyytyväinen siihen, mitä teit. " 

Naisen julkaisu on saanut paljon kommentteja, joissa lähetetään tsemppiä pojalle ja hänen perheelleen. Suurin osa ei voi ymmärtää, miten aikuinen ihminen voi käyttäytyä noin törkeästi. Jotkut myös jakoivat tarinansa, koska he olivat kohdanneet samanlaista käytöstä omien lapsiensa kanssa. 

Sewell kertoo, että tietoisuuden lisäksi hän myös osaksi halusi tavoittaa ihmisen, joka oli heille törkeä kaupassa julkaisullaan. 

Lue myös: Pojan kysymys äidilleen aiheutti keskustelupalstalla kuhinan - "Onko soveliasta?"

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat