Kuva: Shutterstock

Naisen kämppis oli tapetoinut huoneensa omituisilla julisteilla - karmea totuus paljastui myöhemmin

25.09.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Naisen kämppis ei suostunut selittämään outoa fanitustaan.

Monelle uudelle opiskelijalle syksy on jännittävää aika. Tuolloin alkaa uusi opinahjo, mutta monelle se tarkoittaa myös muuttoa ehkäpä uuteen asuntoon, paikkakunnalle ja uusiin ihmisiin tutustumista. 

Eräs yhdysvaltalainen opiskelija sai tietää erikoisen ja karmivan asian kämppiksestään, kun hän muutti yliopiston majoitusasuntoon. Nainen kertoo Mirror-julkaisun mukaan, että hän oli huomannut kämppiksensä huoneen olevan täysin tapetoitu tuntemattomien muusikoiden kuvilla. 

Nainen ajatteli, että hänen kämppiksensä tykkää vaihtoehtoisista ja tuntemattomista yhtyeistä, mutta karmivan totuuden paljasti naisen kaveri, joka tuli käymään. Hän nimittäin tiedusteli, miksi naisen kämppäkaverin huone on täynnä sarjamurhaajien kuvia. 

- Luulin kämppikseni olevan hipsteri, mutta sen sijaan sain tietää, että hän on fanaattinen sarjamurhaajafani, nainen kertoo Mirror-julkaisun mukaan. 

Nainen pyysi, että hänen kämppiksensä ottaisi kuvat pois, mutta tämä kieltäytyi. Kämppis ei edes suostunut kertomaan tai selittämään, miksi hän pitää sarjamurhaajien kuvia seinillä. 

Monet ihmiset ovat suositelleet naista etsimään pikaisesti itselleen uuden kämpän tai vaatimaan kämppistään vielä enemmän poistamaan kuvat seiniltä. 

Mitä itse tekisit? 

Lue myös: Oletko turhautunut sotkuiseen asuinkumppaniin? Kopioi koomikkomiehen nerokas näpäytyskeino

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat