Kuva: Shutterstock

Kahden lapsen äiti kokeili outoa bikinitrendiä - "Rintani näyttävät spanielin korvilta"

14.05.2019 21:45 - Milena Raappana

Laura Belbin haluaa näyttää, miltä bikinit näyttävät tavallisen vartalon yllä.

Kahden lapsen äiti Laura Belbin, 35, saa nettikansan tikahtumaan nauruun. Hän muun muassa kokeili lateksihousuja ja eeppinen video levisi viraaliksi. Tällä kertaa Laura on ottanut kohteekseen Instagramin erikoiset bikinikuvat ja eritoten italialaismalli Valentina Fradegaran tavan pukea pienet bikinit ylleen.

Valentinan kuva tietysti on uskomattoman seksikäs ja se onkin kerännyt 129 000 tykkäystä, mutta Lauraa se ei vakuuttanut. Hän halusi näyttää, millaiset bikinit olisivat "tavallisen" vartalon yllä käyttäen jätesäkkiä asusteen luomiseen.

Laura lisäsi kuvan Facebook-sivulleen, jossa se on saanut 15 000 tykkäystä ja 2700 kommenttia. Kuvan oheen Laura kirjoitti:

"Kun haluat keskittyä pitämään rusketuksesi tasaisena, mutta olet kahden lapsen äiti ja kolmekymppisesi ovat kolahtaneet niin lujaa, että tissisi näyttävät spanielin korvilta. Minun oli tarkoitus hymyillä, mutta seksikkäältä näyttäminen ei ollutkaan niin helppoa. Kun pyysin Steveä ottamaan uuden kuvan, hän vastasi: 'Minun täytyy mennä paskalle, käytä tätä kuvaa.'"

Ihmiset ovat ylistäneet Lauraa ja hänen asennettaan vääristyneitä kauneusihanteita vastaan.

"Rakastan sitä, että näytät keskisormea muokatuille ja vääristyneille kehon osille. Rakastan sitä, että miehesi ottaa kuvat eikä häntä voisi vähempää kiinnostaa, mitä ihmiset ajattelevat, sillä olette samalla tasolla huumorinne kanssa."

"Minun täytyy kysyä yksi kysymys. Missä ihmeessä mallin nännien pitäisi olla?"

"Laura älä koskaan muutu. Rakastan sitä, miten näytät keskisormea maailmalle. Yhteiskunta yrittää laittaa meidät tiettyyn lokeroon, mutta sinä murskaat sen."

Sama kuva löytyy myös Lauran Instagram-tililtä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Hupsista! Bikinipöksyjen kuosi huvittaa sosiaalisessa mediassa, katso miksi

Lue myös: Tämän pienemmäksi eivät bikinit enää mene - pukisitko sinä yllesi?

Lähde: The Sun

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat