Kuva: Emmi Moilanen

Lola Odusogalta kysyttiin botoxin käytöstä jo 15 vuotta sitten - saa paljon palautetta kasvoistaan

06.06.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Lola Odusoga täyttää tässä kuusa 42 vuotta. Nainen kertoo ikääntymisestä uudessa blogijulkaisussaan.

Missikaunotar Lola Odusoga, 41, kertoo mietteitä ikääntymisestään uudessa blogikirjoituksessa. Nainen saa omien sanojensa mukaan paljon palautetta siitä, että hän ei ole vanhentunut kasvoistaan ollenkaan ja hän saa ihmetteleviä kommentteja siitä, ettei hänellä ole ryppyjä. On puhuttu jopa siitä, että Odusoga olisi käynyt ottamassa botoxia. 

"Ekan kerran epäiltiin mun laittaneen kasvoihin botoxia noin 15 vuotta sitten, en ollut laittanut silloin, enkä ole myöhemminkään. Kiitän näistä kommenteista, joita kuulen usein etenkin kasvoihini kohdistuen, mutta en ole mitenkään tietoisesti tavoitellut kasvojen sileyttä, se nyt vain on niin. 

Tietysti mä olen vanhentunut, ihan niin kuin me kaikki. Mutta ei me kaikki vaan ikäännytä samalla tavalla. Geenit. Eri roduissa ikääntyminen näkyy ulkoisesti hieman eri tavoin. Mustat naiset yleensä rypistyy ja ikääntyy kasvoista vähemmän kuin jotkut muut, ja se mikä tapahtuu, tapahtuu sitten paljon myöhemmin.

Tietenkin elämäntavat, ja eletyssä elämässä koetut asiat vaikuttaa tuohon geenien antamaan lähtökohtaan. Mutta rehellisesti, turha mun sileistä kasvoista mua on niin kauheasti onnitella, koska kiitos menee suoraan isän puolen geeneille, ja kyllä oma äitikin aika nuorekkaalta näyttää vaikka aivan viileän vaalea ja perinteinen suomalaisnainen onkin. Mutta toki, en polta, eikä tuo alkoholinkäyttökään ole kovin mittavaa ollut koskaan. Jotain vaikutusta lienee niilläkin asioilla."

Odusoga kertoo myös, että on ylpeä siitä, ettei hän ole värjännyt hiuksiaan vuosikausiin. Hän pohtii, että tulee luultavimmin kääntymään kampaajan puoleen, kun harmaita hiuksia alkaa olla tarpeeksi. 

Lue myös: Lola Odusogalta harvinainen avautuminen avioerostaan blogissaan: "Olen pyrkinyt aina..."

Lähde: Lolan blogi 

Kilpailut

Uusimmat